elfrana_03 gizem123365_ benim de kızımın doğduğunda küçücük dil bağı vardı hemen cerraha yönlendirdi bir dakika sürdü kesmedi acımadı kanamadi 1 yaşında kontorl var simdilkk sorun uok şükür.doktora sorun bence ihmal etmeyin basit bişey olabilir
maria3434 333bd sanane kadının tırnaklarından yahu insananız sonuçta belki kestırcek vaktı olmamıstır alla alla ya Herseyede bi laf yapmayın aq
Adeniminannesi 333bd yorum yapmak için yorum yapmayın Sanane ya sanane , şu forumu boş yorum yapmak için kullanmayın kadın soru sormuş cevabını biliyorsan yaz yoksa ne boş konuşuyorsun!!
153s34 333bd valla benm bazen cidden kafami kasiyacak vaktim olmuyor vaktim olsa da aklima gelmiyor baska onceliklerim oluyor bebegimden dolayi. O yzden bu hanmefendi de untmus olabilir. Kmse, bebegi varken bile isteye boyle dolasmaz..azck anlayis
Mrvll Adeniminannesi formun en boş konuşan kadını. Sayfalarına bakan ne kadar toksik biri olduğunu zaten görür.Güya özel eğitim öğretmeni birde. Gerçekse sabırlar diliyorum. 2. Ye hamile. Hormonları tavan yapmış. Buraya sariyor işte napsin. Gidip kocasina çatsa keşke burayı salsa biraz