beyazzkuguu Boysmomy keşke sallamayla uyusa ya 🥹 ya meme de ya da tüm evi tavaf edeceğiz omuzda uyuyacak 🥹
evininannesi Boysmomy emzirmeyi sonlandırıyoruz ama biz sonlandık resmen tam uyuyor aklına gelince çığlıkla uyanıyor ağlıyor napacaz ya
irmaks0 Minikcee ay merhaba pilates topu diyince yazmak istedim :) benim oğlum da öyle uyuyor 1 yasında ve cok yorucu. Tekim sanıyordum 😂 ağırlaştıkca cok zor oluyor ve 10 gundur dalması cok zorlaştı. Baska cozum buldunuz mu acaba ??
beyazzkuguu asellinaa13 o haftalarda oluyor 5 günlük kontrolünde sabaha kadar sıfır uykuyla gittiğimi bilirim beşiğine koydukça ağlıyordu inanın geçiyor
brvnkr beyazzkuguu benım bebegımde öyle bide ıkı haftadır meme reddi de var perişan oldum kendıme sıkıntı yapıyorum az beslenıyor
Boysmomy beyazzkuguu sallamakta bi süre sonra özellikle bebek ağırlaştıkça çok zorluyor ayak tabanlarım zonkluyo artık ağrıdan🥺
beyazzkuguu brvnkr kaç aylık bebeğiniz benimde tazyikli geliyor sütüm o zaman ememiyor emdiğini akış hızı fazla geldiği için kusuyor bende çok üzülüyorum doyamıyor mu yeterli kilosunu ya alamazsa diye
beyazzkuguu Boysmomy evet hepsi zor aslında bende ağırlaşınca evde omzumda nasıl gezdireceğim diyorum sabah uyanınca ayaklarım ağrıyor sizin dediğini gibi 🥹 benimki bir de kaynana gibi bayılıyor evi gezerken her yeri incelemeye 😂😂
ikiekmekaldimevegidiyorum Boysmomy 2.5 saattir sallıyorum baygınlık ve cinnet geçirmek arasında gidip geliyorum