atlasinanneesii5 Her gece tam da bu saatler (3-3.30) kaçta yatarsa yatsın bu saatte uyanıyor ne bu anlamıyorum sallıyorum geri atıyor kendini oturmaya çalışıyor sağa sola yuvarlanıyor sonra ağlamaya başlıyor (1 yaş)
MnkKrtl atlasinanneesii5 20 aylık benimkide gece uykusuna yatırınca yarım saat bi saat sonra geri uyanıyor bi kaç gündür geri uyuyamıyorum bi türlü bu saat oldu yeni daldı uykya 🙄
Duyguuu38 atlasinanneesii5 benmde oğlum 2.5 yaşında ister gece 3 de yatır gene sabah 6:00 da ayaktayız
silad70 Benim ikizlerim var aynılar şuan da aynı yanlarnda durup sadece kendilerinin uyuyabiliceklerini söylüyorum sakinleştirip geri yatırıyorum ama bizim uyku eğitimimiz var
atlasinanneesii5 silad70 ben ne yapsam fayda etmiyor düzenli banyo ettiriyorum oyun oynuyoruz gezdiriyorum 10 da uyur ama sürekli sürekli sabaha kadar uyanır 7.30 da da tamamen uyanıyor
atlasinanneesii5 MnkKrtl evet ben de mahvoldum kendisi de perişan oluyor kalkmak istiyor kaldırıyorum geri yatmak istiyor yatırıyorum bu sefer ağlıyor susmadan