Bennededimki Merhaba hanımlar. Bugün aldım inşallah ise yarar. Bebeğim fazla huysuz doktorumuz diş olabilir dedi jeller de ise yaramıyor keşke almasaydim. Gözle görülür bir fayda gördünüz mi TETAGİL de ? Teşekkürler.
PelinByrktr Bennededimki elim ayağım olmuştu uykudan önce mutlaka veriyordum günde 4-5 defa kullanılabiliyor
Gizemkcdmr Bennededimki ben aldım bir faydasını göremedim açıkçası oğlum tam 6 aylık günde 6 tane veriyordum neredeyse ama yok yani 2 haftada bitti zaten yok bu böyle olmucak diyip dentinox jel aldım o biraz daha iyi geldi
biranneminik Bennededimki Kızım onunla çok rahatliyordu inaniaz bişey yatırıp tozu direk ağzına dokuyordum diş ağrısını geçiriyordu
Mrvsmt2502 Bennededimki kızımda kullanıyorum etki ediyor bayağı yatmadan veriyorum yoğun ağrılarda etki etmiyor tabi ama çoğu gece deliksiz uyuyor diş sürecinde
Mrvsmt2502 Bennededimki çok küçükse bebek diş fırçası ile tetagile batırıp masaj yapıyordum büyüdükçe direkt ağzına dökmeye başladım
Ayserose 3 aydır kullanıyorum her gece yatmadan veriyorum. Dişten dolayı saat başı uyanıyordu şimdi sancısı çok olmuyor çok memnunum ben
limonzeytinmom Bennededimki büyük kızıma kullandım çoook çoook rahat diş süreci gecirdik.bize cok iyi geldi şimdi küçük kızım içinde aldım 6.5 aylık bazen veriyorum rahat uyuyor. Kimisine iyi gelmemiş ama büyük kzıımda ateş uykusuzluk huzursuzluk VS cekmedi diyebilriim. Ben 10/10 puan veriyorum
alparslan1_ Bennededimki diş granülü ve jelin arasında ne fark var acaba post açılmışken bende sorayım🙈 dentigel jel kullanıyoruz bazen etki ediyor bazen etmiyor. Acaba acının çokluğuna göre mi değişiyor.
Bennededimki alparslan1_ toz şeklinde sanırım bu emilimi güzel oluyor gibime geliyor damakları açısından. Ama her bebekte farklı seyrediyor bazısına jel bazısına bu tetagil ama dediğim gibi rahatlatıyor tamamen kesmez dedi doktor zaten öyle olur. Jel de bir halt anlamadım çocuk aynıydı malesf:(
Delald71 Bennededimki bizim kurtarıcımız tetagil. Oğlum 16 aylık biliyorsun diş çıkarma sürecimiz henüz bitmedi hâlâ kullanıyorum oğlum çok rahatlıyor jellerden bende bi fayda görememiştim