Bebeknaz Atak baslayali 1 hafta oldu amaa tükendim Uyumuyor emmiyor mız mız sürekli dalamiyor uykuya sallamayı biraktigim an irkilip uyanıyor toplasan günde yarım saat anca uyuyor piskolojikmen çöktüm galiba Sizlerin nasıl ne kadar sürede gectii??
ozlemozkan Bebeknaz 3 ay 24 günlük bebeğim bizimde yaklaşık 1 haftadır uykuya direnme var 3 üncü ayın başından beri meme reddi var bir de uykuya direnme eklendi sallıyorum sallarken esniyor gözünü ovuşturuyor uykusu var ama ağlıyor inat ediyor kalkmaya çalışıyor
aspurceg8 Bebeknaz tıpatıp aynı durumdayız yemin ederim artık dizkapaklarım da his kaybı var 4 ay boyunca kucakta değil kendi kendine uyuyan çocuk bir anda kucak bağımlısı oldu asla uyumuyor max 20 dakika koca gün uyumuyor ve sürekli ıkınır gibi ses çıkarıyor artık delirticek bu ses beni eşim geldiğinde kendimi odaya kitleyesim var 😂
ikrakuss Bebeknaz 3 ay 25 günlükken başladı bunlar 4 ay 23 günlüğüz hala aynı ne zaman biticek bilmiyorum 😢
Bebeknaz BENOYLEUYGUNGORDUMM yaa sanki bı yeri ağlıyor sürekli ıhlıyor karnı aç sanıyorum sürekli emdiriyom mama veriyorum yok bana mısın demiyor
Bebeknaz ozlemozkan ayyy Ne kadar kötüymüs bı anda çukura düştüm resmen çok güzel uyuyodu benim kızım
eylulmaysa ozlemozkan kundak yapsanız aslında benim ki de öyle kundakla yatırınnca başka çaresi kalmıyor
denizbllt ozlemozkan merhaba bizimkide 3 ay 17 günlük. Anlattıklarınızın aynısını yaşıyorum. Meme emmeyi çok severdi şimdi meme reddi yaşıyoruz pes etmeden veriyorum meme yine de si nasıl çözdünüz meme reddini ne yapmamız lazım
ozlemozkan Bebeknaz benimkinin gündüz uykuları sıkıntılıydı zaten de böyle direnmesi yoktu ya bir an önce bitse
Bebeknaz ozlemozkan niye durmuyor bu çocuk diyolar atak döneminde yemiş diyorum eskiden atak mi varmış diyolar bı de ya
Bebeknaz aspurceg8 bende tuvalete girince bı rahatlıyorum inanirmisiniz kafa olarak tek rahatladigim yere😃😃 sersem gibiyim resmen
mayis_papatyasi aspurceg8 o ıkınma sesini niye yapıyorlar acaba?benim bebeğim de yapıyor.canı sıkıldığı için mi
aspurceg8 Bebeknaz orada bile rahat olamıyorum babasının kucağında sürekli peşimdeler çok şükür içeri girmiyorlar ama duştan ne zaman çıksam kapıdalar ne zaman geçecekse bu atak hemen geçmeli biz kendimizden geçicez yoksa 😂
ozlemozkan Bebeknaz evet yani vardır da sen bebek bu durmaz ağlar demiş anlamamışsındır yani artık bilgi çağındayız
Bebeknaz aspurceg8 TV sesine bile tahammülüm kalmadı birde 5 yaşında kızım var ikisi birlikte olunca kafam darmadağın
denizbllt aspurceg8 hahahhaja bizimkiler de öyle. Duştayken bakıyorum sesleri mutlu mutlu geliyo duşu uzatıyorum. Ve mecburen bitince duş bi çıkıyorum kapıda bana bakıyorlae 😂😂😂
Bebeknaz aspurceg8 inşallah öyle olur büyük kızımda böyleydi iyi dayanmışım ben diyorum şimdi büyüdü koskoca kız oldu diyorum ama bunda yaş geçtikçe mi ne bilmem zor geliyor
aspurceg8 Bebeknaz benim ilk çocuğum bide bunun ikincisinin olacağını düşündükçe daha çok geriliyorum ☺️
Bebeknaz aspurceg8 Annelik delilik istee birinci de delirdimm delirmek yetmedi ikinciyi de yaptım tam delirdim😌
Bebeknaz ikrakuss uzun sürmüş sizinki yaa Allah yardımcınız olsun benn bı an önce bitmesini diliyorumm