Angel0507 Bebeğinize inek sütü veriyormusunuz veriyorsanız ne kadar veriyorsun 1 yaşa yeni girdi vermeyi dusunuyorum
suheyla92 Angel0507 vermeyin tavsiye edilmiyor alerji oksuruk geniz akintisi yapiyor ve ondan alacagi faydadan daha fazlasini ev yapimi yogurttan alabilir
tomvejerry Angel0507 15 aylık olacak inşallah hiç vermedim mecbur kalmadıkça da vermem diye düşünüyorum
livanurvealpinannesi61 Yakamoz__00 kreşte neden süte alıştı. Benim kızıma süt dokunuyor mesela. Okulda da söyleyeceğim süt vermeyin diye doktor yasakladı çünkü .
Semaaa39 Angel0507 normal yetişkine bile zararı varken neden bebeğinize inek sütü vermek istiyorsunuz???
88472 Bir buçuk yaşından sonra günde bir bardak verebilirsin dedi doktorumuz. Ama sabah demir ilacını, öğleden sonra da sütü verebilirsin, peşpeşe icirme. Buna dikkat ettiğin sürece sıkıntı olmaz dedi. Bizde 3 aydır bu şekilde ilerliyoruz
limonzeytinmom Angel0507 21 ay emzirdim zaten sonra kzıım içmedi normal süt verdiğimde. Ama 25.aydan sonra hergün kahvaltı da 1 bardak şeklinde veriyorum suan 33 aylık bazen vermediğim oluyor suan yaz dönemi süt içince yemek yemiyor çünkü. Kışın yine gğnde 1 barak şeklinde veririm