aselmomm1 Merhaba haftaya işe başlıyorum dertleşebilir miyiz lütfen kızım biberon almıyor meme düşkünlüğü var bugun denedik ama çok zorlandık tavsiyelerinizi bekliyorum 🥹🥹🥹🥹🥹
rumi96 aselmomm1 benim bebeğim de ben ise başladıktan sonra Biberon almadı. Kaşık biberona alistirdik. Ama alışması 1 ay sürdü neredeyse. Çoğu zaman siringayla zorla beslediler
Zengo aselmomm1 aynisini yasadim ise baslamadim ama biberon red etti evde hic kullanmadgim bi biberon vardi yeni onu verdim tuttu.birde gece uyku arasi dene mecbur icmesi gerekyo veya baska bi biberon dene
aselmomm1 rumi96 haftda 3 gün calısacagım günde 12 saat calısacagım bugun kaynanamgil baktı çok zorlandılar
lilasmomy aselmomm1 biberonun akışından rahatsız olmuş olabilir ucunu delebilirsiniz ya da kendi göğsünüzü verirken arada biberon deneyip alıştırabilirsinzi
rumi96 aselmomm1 cesit çeşit biberonlar denedim. Suluk bile denedim. Açken denedim tokken denedim uykuda denedim dışarıda denedim. O kadar çok denedim ki ama almadı Biberon. Şu an 7 aylık suluktan su da içmiyordu. Daha yeni alıştı 1bucuk ayda. Suluktan sonra Biberon denedim ve aldı.