lolitam caspermama 3 çocuğum var en küçüğüm 11 aylık olmak üzere eşimin yardimi sıfır cocuk bir aglasa kalkıp bir bakmaz bebek ağlıyor der çocukların bakımında o kadar aciz
Ygmr2712 caspermama evdeyken hep eşim bakıyor. İşteyken de ben bakıyorum. Normalde bende çalışıyorum, çocuğum için ücretsiz izin aldım.
farelikoyunkavalcisi caspermama bebiş 8 aylık babası evde olduğu zamanlarda %90 ilgileniyor bazen ona da kişisel alan bırakıyoruz ama nadir 😅
sezer2022 caspermama 22 aylık şuan parktan getirdi oğlumu, çok ilgilenir ama çalıştığım için hayat müşterek tohumlarını bebek olmadan önce ektim 🙈
ikiekmekaldimevegidiyorum Kızım 13 aylık eşim genelde baya ilgilenir tatilse ya da işten dolayı çok fazla yorgun değilse ben dışarı çıkarım o evde kızımızla kalır gece gündüz fark etmeksizin
MelekAnnesii 2 oglum var. 4 yas ve 4 aylik.. İkimiz ayni anda evdeysek buyugun butun bakimi esimdedir gece gunduz.. gun icinde cok yorulduysam isten gelince küçüğü bana sadece emzirirken verir.. Gece küçüğün bakimi bende emzirdigim ve mama almadigi için.. Gece uyumadiysa sabah erkenden o alir ben biraz yatip uyurum
sanathanimm34 Allah razı olsun, heeer zaman duamı alır ve söylerim. Benim kadar o da ilgilendi. Emzirebilse onu da yapcak. Altını da açar vakitte geçirir😂 ama amansız ağladığı ilk aylarda benden çabuk bunalıp sinirleniyordu😂 ama eşim benim elim ayağım❤️
Deletedmom_115 caspermama 4 ay 20 günlük kızım, eşim akşam evdeyken full onda. Kızıyla çok iyiler kıskanmıyor değilim 😂
dadmom1 caspermama 4 aylık ve bugün akşama kadar babası ilgilendi, maması, bez değişimi, kıyafet, uyutma, kitap okuma, gezdirme hepsi 🌸 haftaiçleri de akşam 7 den sonra uyuyana kadar ilgilenir 🌸
[silindi] caspermama 16 aylık. Babası gayet ilgili. Olmalıda zaten. Tek başıma yapmadım. Ortak imalatımız. Ben yemek hazırlarken, temizlik yaparken, çamaşır asarken babasıyla oyun oynar. Markete beraber giderler. Her akşam park turumuz var. 30 dakika ben oynatıyorsam 30 dakika babası oynatır. Bir tek uyutamaz.
tineanigra caspermama 3 yaşında ikizlerimiz sorumluluklarımız ortak her şeyleri ile evde olduğu sürece beraber ilgileniriz. Gönül rahatlığı ile bırakır giderim gayet güzel ilgilenir
Dilosko caspermama bebeğime bakmak için ücretsiz izin aldım ben .eşim işten geldiği an ilgilenme ona ait oluyor uyuyana kadar ilgileniyor