mom97X Kızlar 16 günlük bebeğim var, gündüzleri uyuyup geceleri ha bire uyanıyo mızmızlanıyor emmek istiyor emziriyorum yine uyumuyo .. Çok yorulduk , sizde de öyle mi durum ?
onefinemom mom97X bizde de öyleydi 🥺 yenidoğan dönemi zor ya cidden Allah kolaylık versin. 2.5 aylık bizimki de. Annem bir iki hafta bizde kaldı , o geceleri seslenirdi bana “anneeeeesiiii” diye her seferinde 🫠 rüyalarıma giriyordu artık o ses tonu 😄
visneli_turtam mom97X daha çok küçük annesi, birazcık büyüsün uykusu oturacak, gündüzleri biraz oyalarsiniz mesela gece uykusu daha iyi olur,birde rezene çayı iyi gelir bebeğe
Gul-42 mom97X gece uyanması normal gece gunduz ayrımını bılmezkı daha bebek cunku o uyuyunca sende uyuycan süt olacak dınleneceksın iş gücüde belllı bır donem esın evdeyken pazar gunu yap eger uyumazsan gece pertt olursun yemek konusuda ıkı gunluk yap annenden kaynanandan ıste
goktugunannesii_ mom97X 34 günlüğüz bizde eğer gündüz uyursa gece erken uyanıp 4 5 saat uyanık kalıyoruz bu yüzden gündüz çok uyutmamaya çalışıyorum ki gece onun büyüme hormonları da devrede olsun diye gündüz uyanık kaldığı süre içinde de en fazla 1 saatte bir emziriyorum çünkü gece uykudan gözlerini açamıyor garibim biraz emzirip mama veriyorum mecbur gündüz oyalayın ne bilim gündüz güneş ışığı girecek şekilde odanın perdelerini açın onu evin içinde dolaştırın onunla konuşun gecede karanlık(gece lambası olabilir tabi ki)sessiz olsun ben öyle yapıyorum gündüz normal rutin bir şekilde yanında telefonla konuşuyorum onunla konuşuyorum televizyon açık balkona çıkarıyorum vs böyle olunca bende rahat ediyorum o da bu düzene alışıyor hemen hemen her gün akşamüstü 6 7 gibi banyo yaptırıyorum vücudu da dinlenmiş oluyor
visneli_turtam visneli_turtam benim bebeklerim gece emzirmeye bile zor kalkardı,ben uyanır emzirip geri yatardım, inşallah sizinde öyle
Gul-42 mom97X van a bır kere geldım depremden bır hafta once arkadasımız ogretmendı yenı atanmıstı gocuk altında kaldı vefat etti oradan bırıylerıyle tanıs buraya yaz ıstersen
srpznr mom97X merhaba ben de vandayım :) bnmde 4 aylık kızım şuan annem yanımda ama o da gidecek şiödiden beni de korku sardı tek bakmak nasıl olur diyee. Allah yardımcımız olsun
buketadenatalay mom97X ben yenidoğan döneminde çok rahattım uyku problemim çok olmuyordu tek başıma olmama rağmen ama şuan 4 aylık yine uykuları düzenli ama uykumu alamadığım için çok yorgun uyanıyorum gergin oluyorum sabahları erken uyanıyor biraz oyalayıp tekrar yatıyorum ama asla uykumu alamıyorum.. şimdi bebek uyurken sende uyu diyenler olacak hadi temizliği geçtim yemeği kim yapacak olmuyor o işler öyle yanınızda yada yakınlarınızda anneniz veya kayınvalideniz olmazsa o işler çok zor oluyor ben 1 hafta temizlik yapmadığımı bilirim bok götürürdü evi 🥹🥹😢😢😢