Alptugba Murategeninannesii Ben e bebeğin kendi markasi olan baby plus temazssiz olani kullanıyorum memnunum hatta deneme yapiyorum normal cubuk seklinde olan ates olcerle koltuk altından ayni cikiyor
deletedmom555 Murategeninannesii braun kullanıyorum memnunum hatta koltuk altından ölçüyorum Arada doğru cıkıyor ama en iyisi kulaktan ölçen
Devrimaydaliya En iyisi braun kulaktan temazsız önermiyorlar havanın ısısını da alıyormuş yanlış çıkıyprmuş çoğu zaman sonuçları kuzu
Elazeynep1 Temassız fazla çıkıyor gerçekten ben koltuk altı da bakıyorum Farklı çıkıyor birinde 38 birinde 36 çıkıyor güvenmiyorum o yüzden
Ozlemete Murategeninannesii temassiz olan dogrusunu gostermiyor.. iki gun once ben oglumun atesini civali dijitalle olctugumde atesi 39.5idi doktorun olctugu dijital temassiz 38 gosteriyordu ve doktor bizim olctugumuzun dogru oldugunu soyledi. Tercih sizin tabi gecmis olsun ☺️
DFM Murategeninannesii hastaneye götürdüm temassızla ölçtüm bugün 39.1 çıktı. Doktor temassızla ölçtü 38.7 çıktı civalıyla denedik 38.5 çıktı doktor temassız kolaylık evet ama en iyisi civalı ateş ölçer dedi