gayekarahan Merhabalar 4 ay 6 günlük oğlum var geceleri çok sık uyaniyor uyuyup uyanıyor mesela gündüzleri her uyanmasindan sonra mızmız huzursuz ayakta gezdiriyorum memnun değil beni az emiyor neyden olur ya napmam gerek
srpznr gayekarahan bizim de 4 aylık uykuya direniyor çok zor uyuyor bugün 2,5-3 saat uyanık kaldı öyle uyudu.siz kaç dk uyanık tutup uyutuyorsunuz?
gayekarahan designermoms hiçbişeyden memnun değil çok mızmız bunun için calpol versem olur mu ama bir yeri de ağrır gibi durmuyor basıyor çığlığı
designermoms gayekarahan yani hasta olmadığı sürece ilaç vermemeniz daha iyi Bir süre böyle geçiyor mecbur siz sakin kalın geçici olduğunu hatırlatın kendinize hep
neslihanada 4 aya atağı ama merak etmeyin öle kalmıcak geçiyor 5 aylık geçti bizim 4 ay 26 günlükken falan bitti ama uykuya direnme huyu hala var
gayekarahan srpznr benimki sürekli kucakta kucağa alışkın ve kilo aldıkça çok yoruyor ne yapmam lazım bilmiyorum kolum kopuyor akşama kadar
srpznr gayekarahan bizim de bir ay öncesine kadar öyleydi kucakkta gezdirerek uyumaya alışmıştı zor bıraktırdık bnce siz de bıraktırmaya çalışınn çok ağırlaşınca çok zorluyorr