kocabas Bebişim 50 günlük. Makat bölgesinde sürekli geçmeyen kızarıklık ve yara var. Kullandığım hiç bir ilaç fayda etmedi. Doktor en son kuru tutacaksın dedi. Zaten çok sık bez değiştiyorum ama altını değiştirirken bile minik minik çıkarıyor. Minik minik çıkarması normal mi? Bu yaraları nasıl geçireceğim? Yaraların sebebi ne olabilir acaba
designermoms kocabas geçmeyen pişik alerji belirtisi olabilir Başka bir sıkıntısı var mı huzursuzluk gürültülü kaka gibi
Ardenaden kocabas hyr oglunuz alerjik dediydi dersiniz oglumda oyleydi 15 tane krem tedavi denendi snra alerjiden emin olundu kesinlikle.aleeji diyorm.size
Tazeannnee1 kocabas geçmeyen kızarıklıksa alerji belirtisi olabilir kızarıklarda beyaz küçük sivilcemsi şeyler oluyor mu böyle küçük nokta şeklinde
aysegul_my kocabas kuru tutacaksından kasıt açık tutup hava aldırın biraz bezini açik birakin emerken uyurken falan kapatın zeytinyagi falan sürebilirsiniz
kocabas sudokrem , fito, dermotrosyd, bepanten, mustela hepsini denedim geçmiyor. Süt alerjisi misir acaba
Tazeannnee1 kocabas benim oğlumda alerji var alerjisi olan bişi yediğimde dediğim gibi oluyor ama inşallah sizinki alerji değildir 🙂
Ardenaden kocabas hamazing iile travzol karsitrn dr soyleyn diyete grin grmeyecksnz bi an evvel alerji mamasina alistrn buyunce sutte azalma oluyor diyetle fln stresle mamayida bebek kabul etmiyir tadi kotu oldgu icn
Mnktrtaaa kocabas alerji alerji alerji sakın atlamayın kızımda bu şekilde öğrendik ikinci haftasında eğer alerjiyse yediğinizi kesmeden geçmez biz ilk başta ama kortizonlu krem tyrosid ve sudocremle geçirdik ve sıkı diyet inşallah sıcaktandır ama birde ıslak mendil değil bol suyla yıkayın hava sıcak altına krem sürüp açık bırakın biraz uğraştırır ama
kocabas Mnktrtaaa su ile yıkıyorum hatta saç kurutma makinesi ile iyice kuruluyorum. Diyette neye dikkat etmem lazım süt ürünü içeren ürünler mi kullanmayacağım
Mnktrtaaa kocabas evet paketli gıdalarda dahil mesela çoğında peynir aştı suyu var ama bizde artı çoklu gıda alerjisi de var yumurta dana eti kuruyemiş genellikle tek süt ürünleriyle. Kalmıyor
Mnktrtaaa kocabas yok kakada kanla gittik bizde egzama kusma mukuslu kaka herşey vardı zaten bariz belliydi yediğim an popoda ya. Pişik ciğer gibi yada kusma hala öyle