Gokturkanne Merhabalar Emzirmeyi sonlandırmaya çalışıyorum ancak göğüslerim çok sertleşti sağım yaptıkça süt doluyor. Oğlum aşırı emiyordu,sütü azaltmak veya sonlandırmak için önerisi olan var mı?
ozlemeslem55 Gokturkanne bende bırakalı 10 gün oldu hiç sağım yapmadım çünkü sağım yapsam süt üretimi olacaktı üç gün goguslerim şişti ağrısıda oldu üç günün sonunda yavaş yavaş çekilmeye başladı 10 güne kadar şişlik falan kalmıyo zaten bana sorarsanız sağım yapmayın derim
Canda Gokturkanne bir arkadaşım taze nane yapraklarıyla göğüslerini kapatacak şekilde bir kaç gün feçirmişti . Sütyenin içini dolduruyordu yapraklar kuruyunca tekrarlıyordu 2-3 gün sürdü sanırım sütüm çekildi hiç ağrım olmadı dedi . Denemek isterseniz ❤️🩹
Pateteslimanti Mastit olursunuz bende meme bıraktırmada 2. Günümdeyim bugün akşam az birşey sağım yapacağım azar azar sağmaktan birşey olmaz bebeğin emmesiyle sağmak aynı değil ben iki günde bir azar azar sağmayı düşünüyorum azalır biter süt
Pateteslimanti Bebeğiniz kaç aylık bu arada benim oğlum 22 aylık duygusal olarak çok kötüyüm emzirmekte çok tüketti beni 2 ay sabredeyim 2 yaşına girsin bile diyemedim sizde de duygusallık oldu mu
hanzademira Pateteslimanti Benim kızımda 22 aylık ve çok yıprandım iyice yalnızım eşim 2 işe gidiyor ve uyumuyor emzirmeyi sonlandırdım 2 yaşa o mu girecek ben mi bitiremedim artık bilemedim 😢😔🤦🏽♀️