Hanımlar selam size bir şey danışmak istiyorum. Ben geçenlerde Spiral taktırdım ama ne yazık ki sabitlenmedi ve ben taktırdığım ay korunuyordum çünkü doktor dikkat et demişti. Kontrolle gitmeden bir gün önce eşim unutup korunmadı yani içe boşaldı dışa değil ve ben ertesi gün doktora gittim doktor sabitlenmemiş dedi çıkardı ve bundan ne kadar taktırsanda aynı şey olacak dedi. Neyse çıkarıldıktan bi kaç gün sonra eşim yine unutup yarısını içe yarısını dışa boşalttı. Vr o gündem sonra bende bi korku var yani bi hamilelik belirtisi yok bende ama yinede korkuyorum hatta bu korku veveseye sebep oluyor ve sürekli bi panik halindeydim sanki gerçekten hamileymişim gibi. Dün eşimden test istedim getirdi yaptım testin üzerinde 3 dk’da belli olur yazıyordu ve bekledim hatta bi 10 dk’da bekledim ama tek çizgiydi ama bugün sabah teste yeniden baktım ikinci çizgi var ama kırmızı değil kuru bi çizik. Acaba bu hamile mı oluyor yoksa değil mı? Benim kafam çok karıştı nolur biri bişey desin. 😭😭! Fotoyu eklemeye çalışıyorum ama olmuyor umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır