brvnkr İki haftadır meme reddı yaşıyorum ne yaptıysam işe yaramadı sağıp biberonla verıyorum yine yemiyor ne yapacağımı artık bılemıyorum bu durumu yaşayan varmı
Emirmeva19 brvnkr benim bebeğim de 3.5 aylık 3 haftadır falan aynı durumu yaşıyorum hiçbir şekilde beslenmek istemiyo bir ayda 300 gram.almis napcam bilmiyorum doktora gittik kan idrar bakıldı B12 si çok düşmüş iğne oluyoruz hergun
srpznr brvnkr brvnkr farklı şekillerde emzirebilirsiniz ben bazen pilates topu üzerinde hafif zıplayarak emziriyorum. boynunuza onun ilgisisni çekecek bişey asabilirsiniz kolye tespih oyuncak vs. İnş ile yarar
dile Aynısını ben yaşıyorum şu anda birden bire meme üretti biberon üretti şırınga ile veriyorum kaşıkla veriyorum özel doktora gittim kansızlık varmış atak haftası düzelir duşun altında dene
brvnkr Emirmeva19 bende bu ayın 16 sında doktora gösterecem bakalım ne dıyecek Bende çok caresızım. Hiç Emmek ıstemıyor
brvnkr srpznr uykuya daldığı zaman denedım öyle emdı ama hep öyle mı olacak ılk annelıyım çok zorlanıyorum
cihangirrrr brvnkr bizimde 3.5 aylliken başladı 4.ay hâlâ devam uyku dışı kesinlikle beslenmez ne mama ne kasık mama ne sagdigim süt hiç birini almıyor
brvnkr cihangirrrr ondan bebegım az beslenıyor bu gün bebegımın altını degıstırirken çiş rengı kuyulaşmıştı Çok az yapıyor