melekyu Kızlar 2 buçuk aylık kızım dedesi taşırken pusetin kancalri krldi ve yüz üstü düştü kafasinda kırık ve 1 cm kanama görüldü 2 gün hastanede yattık doktorlar önemli birşeyi yok annesi korkma dedi ama canımdan can gitti resmen çok kötüyüm
mematiii melekyu Allah çok geçmiş olsun canım Allah birxaha yaşatmasın şimdi darbe almasıj çok dikkat edin .Arada olıyor öyle şeyler ama insan dayanamouor cidden benimkide çok düştü ama dışarıda değil çok şükür.Allah beterinden korumuş.
Mrvsmt2502 melekyu kemeri takılı değil miydi. Çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun. Başka doktordsn daha görüş alsaydınız içiniz rahat ederdi
melekyu mematiii Amin canım Allah razı olsun çok şükür şuan evimizdeyiz ama aklımdan ckmiyor çok korktum
mematiii melekyu haklısın ben bile pimpirij diye anneme kızardım ben olur olmadık ses duyar oldum.Düşmesin diye.
buketadenatalay melekyu allah korusun Allah beterinden saklasın bende kızımı bir keresinde pusetinin kemerlerini takmadım o zamanlar daha 40 ı yeni çıkmıştı alçak mesafeden düşürmüştüm ama canımdan can gitti nefesim kesildi o günden beridir çok dikkat ederim o konuda aklım çıkar bişey olacak diye. Allah evlatlarımızın acısıyla sınamasın bizleri
nilazra123 melekyu çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın🙏🏼 kemerimi takılı değişti kancası derken neresi kırıldı acaba pusetin bizede ders olsun dikkat edelim