Mlk39 Kızlar bebeğim 8 aylık hiç düğüne götürmedim gürültülü bi ortama sokmadım haftaya akrabamızın düğünü var acaba götürsemmi müzik onu rahatsız edermi bilemedim siz bebişlerinizi düğüne götürüyormusunuz
Madamehappyyyyy Mlk39 Bir iki kez gittik ses ortalar da falan çok fazla oluyor o yüzden kapıya yakın uzak bir masaya oturuyorum genel de :) en son 6 aylıktı sorun olmadı. Ama pamuk koyabilirsiniz kulaklarına ağrımasından korkarsanız.
defnemiraybebek Mlk39 2 aylıkken götürmeye başladım şuan 13 aylık konser falan götürüyorum sıkıntı olmadı ama sen hiç götürmemişsin yüksek sesten korkar mı bilemem
buketadenatalay Mlk39 4 aylıkken gitmiştik hoşuna gitmişti ortamı sevmişti ağlamadı sesten ürkmedi ama sizin bebeğinizde belki durum farklı olur bilemem
Mlk39 buketadenatalay bakalım bizimde ilk deneyimimiz olcak uyucağı zaman emmek ister onu nasıl yapcam bilmiyorum bakalım
cokbilmismom Mlk39 ben arabada emzirmistim, bu arada düğün salon dugunun ise yani kapalı ise komple bence götürmeyin. Bizimki kor düğünüydü ve hoparlörlere çok uzakta oturuyorduk
sekerszkahve Mlk39 ben götürdüğümde sesten çok korkmuştu 10 aylık olmasına rağmen ilk gitmemizdi bide kulaklarını pamukla kapattın korkabilir Allah korusun
Ballilokmam11 Mlk39 ben ilk 6 aylıkken gittim sesten kalabalıktan çok rahatsız oldu çok ağladı şimdi 11.5 aylik yeni düğünden geldim onu götürmedim yine korkarsan diye
sadiyekrn7 Mlk39 ay ben dün gittim de 4 aylık benimki müzik başlamasıyla korkması ağlaması bir oldu 2 dk durup eve geri döndüm 2 ay sonra yakınımın var onda napcam bilmiyorum 🥲
mematiii Mlk39 2 aylıkken götürdüm gerçekten hep emzirmek zorunda kaldım çok oynayamadım.Yani yaşına girince anca çünkü hareketli bir ayda bebeğiniz zorlanırsınız.Ama sesi seven bir bebekse zor değil