hbk2 Merhaba, tuvalet eğitimine başladım, geceleri kaldırınca çok ağlıyor yapmakmistemiyor yatağa götürüyorum 1 saat sonra yapıyor. Nasıl bir tol izleyeyim şaşırdım kaldım. Tuvaletini yapsa kuru kalkacak . Ama çok ağlıyor
OncedenGurme hbk2 tuvalet eğitimine başlamadan önce bezle kuru kalkması gerekli. Kuru kalkmıyorsa zorlanırsınız, kasları gelişmemiş henüz
Kk41 hbk2 hiç kaldırmadım yatmadan 1 2 saat önce yeme içmeyi kestim yatmadan tuvaletini yaptırdım . Çok nadir tek tük oldu kaçırma. Uzun süre tutabiliyor ya da kendi uyanıyor artık
hbk2 Çevremdekiler 3-4 gün içerinde geceleri kaldırmazsan yapar dediler hakikaten öyle oldu yaptıramadığım için hep ıslattı yatağını.şimdi tuvalet eğitimini tamamlayınca geceleri hiç tuvalete kaldırmadan sabaha kadar tuvaletini tutabilir mi,( bu arada bebeğim gündüzleri tuvaletini söylüyor )
Zyneepemee hbk2 evet yapmadan durabiliyor 10 gün falan oldu başlayalı 4 5 gecedir kaçırmıyor ondan önce de sabahları kaçırıyordu . Geceyi ve kakayı hallettik de gündüzler tam oturmadı ben sormasam asla söylemiyor
Sedas00 Kaldırmıyorum kendisi kalkmadıkça ilk 2 gün uyuduktan sonra külot bez giydirdim sabah uyanmadan çıkardım sonra baktım kuru kalkıyo sarmadım tutmayı ögreniyolar zamanla