Beysat94 Bebeğim ilk 4 aya kadar emzik alıyordu 4.aydan sonra almamaya başladı.Chicco nun kauçuk emziğini söyledi bi kaç kişi alsam emer mi bilmiyorum sizin Öneriniz nedir?Emzik emsin istiyorum durmayan bi bebek emzikle sakinleşiyordu.Tekrar alışması için ne yapmak gerek?Emzik önerileri bekliyorum kızlar🤦♀️
ipek39ela Beysat94 canım 3 aylık bebeğim var ve doğduğundan veri 5 tane emzik aldım hic birini kabul etmedi, en sonunda philips ultra air aldım onu tuttu, deneyebilirsin onu trendyoldan aldım 30 tl kargo bedavaydı bakabilirsin orda en uygundu 😊
ozlmiznc Beysat94 Canim bebegim 4 aylik hic emzik tutmamisti uyku halindeyken Dane bi kac key Sonra uyanikken de aliyo
Beysat94 Nurtupu yok canım denemedim onu bir deneyim inşallah kabul eder onu yoksa sürekli meme de susturuyorum anca🤦♀️
Beysat94 ipek39ela canım sağolasın baktım evet uygun alıcam ondan ☺️ Birde şey 0-6 diyor emzik için benim bebeğim 1 ay sonra 6 aylık olucak o zaman değiştirmem mi lazım acaba
Poyraztaha Beysat94 ben zaten avent kullanıyodum doğduğundan beri ama seninki gibi sonradan bıraktı asla emmiyo artk uyurken çok sıkıntı çekiyoruz 6 aydan itibaren olanları alabilirsin
Plnuzn Benim bebeğimde aventi tutmadı . Kauçuk aldım onu emiyo .markası bibs , renkleri çok güzell modeli de . Mamakido sayfasını inceleyebilirsin