momyboy Arkadaşlar tatile gitcem baya önceden ayarladım regl olmam lazımdı olmadı galiba tatile denk gelecek tampon kullansam mı diyorum ama hiç bi fikrim yok ilk kez denicem acıyor mu ya da dolduğunu nasıl anlıyoruz hareket halinde ileri kaçma durumu olur mu aydınaltırsanız sevinirim 🌸
ilkimnk momyboy ilk günlerdeki yoğun kanamada maalesef pek etkili olmuyor, takarken acı yok ama çıkarırken çok dikkat edin ip kopmasın, dolduğunu anlayamazsınız o yüzden özellikle suya girecekseniz saat başı değişin mikrop kapmamak adına
izd momyboy reglibizin yoğunluğuna ya da regl gününüzün yoğunluğuna göre seçebileceğiniz farklı tamponlar var (damla işareti ile belirtilir genelde) ob tamponlar bana göre çok başarılı ama keşke Türkiye’de aplikatörlüleri olsa. Aplikatör, yerleştirme işlemi için çok kolY. Bence aşırı güvenli ve güzel bişiy tampon. Senelerdir kullanırım. Dolmaya başladığında size hissettirir zaten, çok dolarsa da kaymaya falan başlar. Çok dolmadımça ve yerleşimi ok ise sı
momyboy SevimliHayaletCasper o nasıl bişi ilk defa duyuyorum baktım siz söyleyince de o da riskli değil mi nasıl takılacak
SevimliHayaletCasper momyboy hayır riskli değil. Katlama yöntemleri var size rahat gelecek birini seçip yerleştireceksiniz
OncedenGurme momyboy tampon da ilk günler zorluyor. Büyük boy kullanmanız gerek, otururken rahatsız ediyor filan
goncarda Takmadan önce biraz yumuşaması için tamponun ucunu biraz ıslatabilirsiniz, ayakta değil çömelerek takmanızı öneritim bi de taktığımda ben baya ileri itiyorum yoksa oturup kalkarken çıkıcak gibi oluyo ve batıyo. Dolduğunu anlayamazsınız en geç 2-3 saatte bir değiştirin uzun süreli kullanımda zehirlenmeye bile yol açabiliyomuş
mer9592 İp kopar demis biride okadar saglam ki o ip iki elinle zor kopariyosun da tek elle cekerek kopmasının imkanı yok. Takarken eger öncesinde taharet musluguyla altını ıslatırsan hic acımıyor.
izd izd ..yerleşimi oksw sızdırma yapmaz. Ben hiç ileri kaçan bir vaka duymadım çünkü ıslandıkça zaten orada kalıyor artı ipi var. Ama mesela çıkardığınızdan emşn olmanız önemli, birini çıkarmadan diğerini takarsanız evet o zaman jendiniz manuel itmiş olursunuz ileri.
momyboy izd çok teşekkür ederim denemediği için korkuyorum o kadar da para verdim tatile eğlenemedikten sonra… yürürken yüzerken içe Kayma durumu olur diye korkuyorum aslında sizde kullanmış biri olarak böle bişi yaşamadım duymadım demişsiniz yorumunuz için teşekkür ederim rahatladım biraz
Alerjikrinit momyboy çok rahat ilk takarken bilmediğimiz için zor geliyor ama taktıktan sonra ipime dikkat edin bir de rahatsız etmemesi lazım eğer rahatsız ederse tam itmemiş olabilirsin böyle durumlarda çıkarıp yenisini takmayı denersin
Nova momyboy Ben bu sefer regli bikinisi aldım iki tane. Çok rahat ettim. Daha önce tampon da kullandım ama tak çıkar zor geliyordu.
Nova momyboy Hayır özel bir katmanı var. Aynı şekilde regl külotlarından da aldım. Ben yine de ilk kullandığım için çok yoğun günde denize girmediğim sıralarda ped taktım ama hiç gerek yoktu. Sadece emin olmak istedim. Denize girerken pedi çıkardım. Almayı düşünürseniz beden konusundan emin olup alın. İade almıyorlar.
izd Bir de bu cup olayı var, hani enviromental olması bir yana insanlar aşırı mutlu, çok rahat, temiz, hijyenik, risksiz vs diyorlar ama henüz ben denemedim