bebegim541_ Yerleri sildikten sonra çok kötü kokuyo neden olabilir ?temizlikten sonra her yerin mis gibi kokması lazım ama benim ki kokmuyo yüzey temizleyici çok az sirke kullanıyorum yine de güzel kokmuyo çok kötü kokuyo..
Birdunyabircennetannesi bebegim541_ Viledanın ucu kirlenmiş olabilir mi değiştirin yine aynı oluyor mu bakın
bebegim541_ Yesillimon Birdunyabircennetannesi benaslindayohum_ Makineye arıyorum çıkarıp öyle siliyorum yine kokuyo
izd Sirkeden olabilir mi ? Belki nce sirke ardından temizleyici ile deneyebilirsiniz, koku hassasiyetiniz vardır belki ya da makina ya da vileda be ile ıslak temizleme yapıyor iseniz onun yapısından kaynaklı olabilir? Mi ?
Alerjikrinit izd aynısını yazmaya geldim. Ben hiçbir şeyi sirkeyle silemem kokusu çok rahatsız eder beni
LadyGaddar bebegim541_ Kaynar suyun içine asperox yer sil döküyorum 2 kapak çok temiz kokuyor uzun süre. Kaynar su çabuk buharlasiyor koku her yere yayılıyor daha hijyenik. Böyle deneyebilirsin. Zemininden de kaynaklı olabilir,Zemin nedir parke mi🤔
alpsmother_ bebegim541_ belki yüzey temizleyicinin kokusu öyledir onu değiştirdin mi ben bir ada şok un kendi yüzey temizleyicisini kullandım aman aman evi siliyordum ayak kokusu gibi kokuyordu tuvalete dökmüştüm yarısını
Eysar bebegim541_ canım ben yerleri sildigimde oaspasi güzelce yikar hemen güneşe katarim asla İslam viledanin içinde bırakmam o yüzden hem uzun ömürlü oluyor iki sendir aynısını kullanırım yepyeni zaten bembeyazdir sende öyle yap kurut mutlaka
LadyGaddar salakmisincemilee Niye diğer türlü havaya karismadigini mi zannediyorsunuz? sadece suyla mi silelim,sizin tavsiyeniz nedir🥱🥱🥱
izd Alerjikrinit beni etmez ama eşim dayanamaz. Ben de yer silen şeylerin kokularına dayanamam, alerjilerim sebebi ile. Amway var neyse ki
Ayseey bebegim541_ temizledigin ürünle alakalı olabilir canım birazda yumasiti koya bilirsin güzel koku vermesi için