Mellllll14 bizim günlük rutin evde meyve püresi yapıyorum içerisine meyveler dışında dut kurusu ve kuru üzüm ekliyorum ve keten tohumu haşlandıktan sonra blendardan geçirip lavanozlara bölüp ara öğün olarak veriyorum sabah uyandığında keçi sütüne probiyotikli yoğurt yapıyorum onun içerisine pekmez ruşeym ekliyorum ve muz onu yediriyorum kahvaltıda lor peynir içerisine hafif zeytinyağı çörek otu kekik ve şu ekliyorum çatalla biraz eziyorum kıvamı daha yumuşak oluyor yanında ıspanaklı yumurta veya avakado yumurta ,menemen yediriyorum tahin pekmez zeytin ezmesi ve havuç suyuyla armut suyunu karistirip veriyorum kesinlikle bizde kahvaltı yapıyor oluyoruz bu arada bu çocuğu daha çok iştahlandiriyor ve kendisi eliyle yiyor ben müdahale etmiyorum sonrasında ara öğün meyve püresi yaninda kefir veriyorum akşam yemeginde çorba içerisine bebek ekmeği ekliyorum yanında yoğurt yediriyorum en son 9 gibi yarı keçi sütü yarı su içerisine kakao ve pekmez ekliyorum onu içiyor veya yoğurt meyve yapıyorum