iloslos canlarım ben kızım 1 aylıkken annemin evine geldim 19 aylıkken boşandım. Kızıma hem anne oldum hem baba oldum kızım baba diyordu ama baba kavramı yoktu kimdi neydi kime denir bilmezdi. Babası da genel olarak gelmezdi görmeye çok nadirdir. Okula başladı babası almaya gelenleri gördü hep dedesine herkesin babası geliyor sen gelir misin derdi babam sağolsun destek oldu gitti yeri geldi aldı vs. Şuan 6 buçuk yaşında babasını hiç kötülemedim yanında konuşmadım şuan babası ile kendisi asla görüşmek istemiyor. Biz süreci kolay atlattık. Kendisi şuan çok rahat ve mutlu. Canı isterse dedesine büyük baba diyor. Ama ona öyle güzel baktım ki şahsen çalıştım baba oldum ilgilendim sevdim oyunlar oynadım baktım annesi oldum. Bana her zaman bir babaya ihtiyacım yok sen yetersin der. Küçük yaşta yanii baba kavramını bilmeden boşanma daha kolay oluyor. İleride bir şeyleri anladığında babasını sorabilir ya da okul için ve ya farklı etkinlik için siz kendi babalarınızdsn destek alabilirsiniz. Benim babamda çok destek olduğu için biz zorlanmadık ❤️ mutsuz ortamda çocuklar büyüyeceğine mutlu ortamda babasız büyümeleri bana göre daha sağlıklı. Babaları ile kavgalı ortamda büyürlerse daha büyük sorunlar çıkabilir.