Hastalık sürecimizi anlatmak istiyorum kızlar size de belki tavsiye olur. Tabii siz doktora danışmadan benim gibi yapmayın.
3 gün önce 3 buçuk aylık bebeğimin ateşi cikmaya başladı. Sürekli kontrol ettim gece 38 olunca acile gittik. Doktor bebeğimden kan ve idrar testi istedi. Sonuclara baktı crp 3 tü idrarda sıkıntı yoktu diger degerlerde de büyük sıkıntılar yoktu. Öksürüğü yok burun tıkanıklığı yok. Tek sıkıntı calpol etkisini kaybedince ateş tekrar çıkıyor. Bize antibiyotik yazdı Klamen. Benim hic içime sinmedi ama vermek istemedim antibiyotigi çünkü öksürük, burun tıkanıklığı yok crp düşük. Neyse ateşini 2 gece boyunca calpolle kontrol altına aldım 4 saatte bir verdim, vermek zorunda kaldım çünkü 38 e çıkıyor. Ertesi gunu güvendiğim bir doktora gittim degerlerine baktı muayene etti “antibiyotiklik bir şeyi yok calpolle 3 gün idare edeceksin baktin ki 3 günün sonunda hala devam ediyor ben sana baska bi antibiyotik yazacağım onu vereceksin bu antibiyotik ona göre değil zaten” dedi. Allah’a şükür ki dun gece ateşi çıkmadı su an da iyi sanırım ilk hastalık sürecimizi antibiyotiksiz atlattık. Size tavsiyem eger çocuğunuzun dirençli ateşi yoksa calpolle düşebiliyorsa, bu şekilde enfeksiyon düşükse kısa yoldan antibiyotik ver geç yapan kolaycı doktorlara güvenmeyin. Eşim de kızdı doktordan daha mi iyi bilceksin dedi ama ikinci doktorumuza gidince bana kizdigina da pisman oldu. İnşallah yine çıkmaz tabi hala kontrol ediyorum ama atlattığımızı düşünüyorum