Trabzon Kizlarr gece 60 cc ye 2 ölçek koyuyorum iki saate bir hep kalkiyo aciktigi için 60 cc ye 3 ölçek koysam ağır mi gelir acaba
ipek_61 Trabzon fazla gelir bence ben de hip kullanıyorum ve dediğiniz gibi veriyorum daha fazla vermeyii denediniz mi yani 90cc 3 ölçek gibi
ecrinayaz Trabzon benimde oğlum 1hafta sonra 2aylık olcak 60cc iciıyordu 2kaşık ama onunla doymuyor 90içiyor bazen bitırıyor bazen bırakıyor ama 60la doymıyor
Deletedmom_36 Trabzon konuyla alakali bilgim yok ama isminiz benim ilgimi cekti😁trabzonlumusunuz 🙂ben trabzonluyumda
Gulsah3 Gulsah3 Trabzon 90 cc suya 3 ölçek koyup deneyin hepsini bitiriyor mu diye 60 cc ye 3 ölçek ağır gelir
Ayse-1987 70 e iki kaşık koy öle dene yine aynı ise 80e 2.5 kaşık dene hangisi iyi geliyorsa öle davam et 90 a ben 3.5 aylıkken geçtim şimdi 100 veriyorum 4 aylık oldu bugün deneyerek buldum sende öle yapabilirsin
sr_ky genelde kusması çok olanlara azıcık daha koyu yapın derler mamayı. Ama bence ölçeğe göre vermeniz uygun olur kusması yoksa eğer. 2 saatte bir acıkması çok normal daha küçük. Ben de mama ile besliyorum ben de iki saatte bir besliyorum 60cc.
Deletedmom_36 Trabzon neresinde🙂bizim ahi evren hastanesinin karsisinda evimiz var yazlari gelir kaliriz🙂trabzonu cok severiz cok da ozleriz😢evlenince tabi eskisi gibi surekli gidemiyorum
Trabzon Bencede ağır gelir kızlar fikirleri merak ettim ben .. yine de 60 a 2 ölçekle devam edimm ben
Trabzon Deletedmom_36 Boztepede oturuyorum ben .. Trabzon'dan ayrı kalmak çok zordur ya bana geliyo Trabzon'suz yapamam ben .
Deletedmom_36 Trabzon evet çok iyi anladiniz beni😔oyle cok seviyorum ki oraya geldigim zaman icim ferahliyor bi huzur geliyor 😁istanbula gelince cop😂😂