delirmeceler kimbumadam 2,5 yaş ikizlerimi geçen senede bu senede tatile götürdüm sadece saatlere dikkat ettim yağlarını güzelce sürdüm okadar 9-12 arası sudaydılar 12-4 arası öğle uykusu için odaya çıkartıyordum 4-7 arası yine havuzda oluyorlardı
endoplazmikretikulumiste kimbumadam tatile gitmeden bir hafta önce probiyotik başlayın demişti doktorum
kimbumadam usenmedimyaptimbirvelet içiriyolarmış galiba zaten😂 Hem korkuyorum Hem de havuza alışsın istiyorum
usenmedimyaptimbirvelet kimbumadam ha bende sandım nioli falan, şahsen bizim siteye ait havuz, çocuk yok bebek yok insan yok hep boş temizliğide hep yapılıyor o yüzden rahatım. Havuz temizse sıkıntı yok bence. Kaç aylık?
kimbumadam usenmedimyaptimbirvelet aa nioli de okumuştum o vucuda mı sürülüyor anam cahillik 1 yaş ama otelde girecek Sabah erken saatlerde kimse girmeden soksam mı diyorum
usenmedimyaptimbirvelet kimbumadam beze, veya iç çamaşıra 1-2 damla damlatılıyor enfeksiyon kapmasın diye. Otellerde temizlik yapılıyor sanırım lüks bir otelde ekstra özen gösteriliyor zaten rahatça girebilir