asennaa Kızlar bebeğim hemen hemen 3.5 aylık, bu aylarda oyuncak olarak neler kullanabilirim, her şeyden hemen sıkılan bir bebe ve kucağımdan da asla inmiyor 😀
sencokbiliyon asennaa oyuncaktan pek anlamıyorlar yaaa tek sevdiği oyuncağı benim 😂 piyanolu oyun halısı var. 5-10 dk kadar koyuyorum ama tabi yanına ben de yatıyorum ben oynatıyorum. Bir kaç çıngırağı var sıkıca tutuyor da bilinçli bi tutup sallaması yok tabi. Zeka kartları almıştım. Tummy tüme yaparken onları koyuyorum önüne. Onda da zaten 2dk sonra yoruluyor huzursuzlanmaya başlıyor. İçi su dolu oyun matı var. Ondan almayı düşünüyorum. Yüzüstü üstüne yatırırım diye. Trendyolda yorumları güzeldi. Benimki yarın 4 aylık olacak
babyboy_35 asennaa yumuşak çıngıraklı peluş topu var onu yere uzandırıyorum o topla attım tuttum yapıyorum yani ben oynuyorum oda gülüyor oyun halısında 5-10 dk oynuyor sonra ağzına sokmaya çalışıyor sokamadığı için krize giriyor 😂 ana kucağı var onda sallanarak yine 10 dk vakit geçiriyor çıngıraklı sesli oyuncakları seviyor ama hep elindentutup ağzına sokmaya götürüyor ve bu sefer yine krize giriyor yani genelde ben oynuyorum şarkı dinlemeyi çok seviyor birde şimdi çıngıraklı bileklik ve çorap aldım oyuncak bakalım sevicek mi 😂
sumeyyeasellina asennaa piyanolu oyun halımız var çıngıraklar yine çıngıraklı top hışırtlı kitap şeklinde oyuncak 4 aylık olduk bizde bunlarla oyalıyorum eline veriyorum tutturmaya çalışıyorum bu aylarda çok anlamıyorlar
Dogacelik asennaa bişeye para bermeyin😄 poşet pet şişe, tahta kaşık spatula, yumurta sürme fırçası.. evde ne varsa😄
asennaa sencokbiliyon ay evet sizin dediklerinizin aynısını yapıyorum 10-15 dk maks süremiz 😀 su matını ben de görmüştüm evet, doğru dediniz o olabilir
[silindi] sencokbiliyon bebeğim 4 aylık su matında güzel vakit geçiriyor. Dönmeyi öğrendiği için yüz üstü cok vakit gecirmeye basladi. Almanızı tavsiye ederim
sencokbiliyon asennaa civilde fiyatlar sürekli indirime giriyor oradan bolca çıngırak ve sulu diş kaşıyıcı alacağım bide fiyatları takip ediyorum şu dönem
[silindi] asennaa şuan hem dönûyor hen diş çıkarttı hemde 4. Ay atağı ile evde bizi perişan ediyor 🤦🏻😂
asennaa babyboy_35 ay evet sadece biz oynuyoruz 😀bi de sırt üstü uzanmayı hiç sevmiyo bebeğim, daha çok yoruyor beni 😀
sumeyyeasellina [silindi] ay maşallah 4 ay da diş mi geldi bizdede atak başladı asla durmuyor biberon almıyor ağlıyor memede zorlayınca alıyor
babyboy_35 asennaa benimkide sevmiyor ama tuhaf tuhaf oynadığım için dikkatini çekiyor birde bu emzirme yastıklarını koyuyorum altına zaten battaniye üzerine çarşaf var ben topla oynadıkça inanılmaz eğleniyor akşamda bir gözüm yere bir gözüm Allah’a bakıyor ama olsun gülümsemesi yetiyor 😂😂😂 sıcakta kucağımda taşıyınca ben ona o bana yapışıyoruz elimden geldiğince oynatmaya çalışıyorum
[silindi] sumeyyeasellina ne zaman biticek bu ataklar acaba 🥲 dişler iyiseki çıktı da biraz rahatladık yazık eli ağzında sürekli ağlıyordu. Şimdide uykusunda dönüyor uyanıyor bi bakıyorum yuvarlana yuvarlana taa nerelere gitmiş 🤦🏻
asennaa [silindi] benimki dönmüyor ama ayaklarıyla itiyor kendini, beşiğin tepesine kadar çıkıyor ite ite 😀
Usnac4559 asennaa canım ben bebek arabasının pusetine oturtup oraya çıngıraklı oyuncaklar asıyordym en az 20 dk oynuyordu
asennaa Usnac4559 asılanlardan bulamadım ondan ya, sade normal elinde tuttuklarından gördüm onlardan almıştım