Nubu364677 Sevdaalp canım benim kız kardeşim de de vardı ve kabak çekirdeği yedi her sabah aç karna dene ilaçlar bizdede işe yaramadı
Mecugum Caglamm123 Ben 23 yasindayim 5 yasindan beri vicudum uretiyor hic muane olmadan gidip aliyorum etki ediyor icin rahat olsun yani antibiotik gibi degil kesinlikle cig hic bisey yememelisin sucuk salam sosis kek hamuru gibi
bluem Semracan ya rica etsem bana gnderirmisiniz kizimdada bugun gordum acikcasi cok endiseliyim yorumlari okudum cokmu kotu zormu geciyor
Caglamm123 Sevdaalp flagyl diye bisey yazdı bide gaz damlasi yazdı onu niye yazdı anlayamadım kakasinda ince beyaz kıl gibi bisey var ama hiç haraket ettiğini gormedim
bluem Evd ekabak vardi onun cekirdeklerini biraz vericem smdi okudum yorumlari ama korkuyrum ilerlermi acaba vucudana cok zarari varmi
bluem Caglamm123 bir tane gordum beyaz di hareket ediyrdu inanin grdumden beri kasiniyrum kurta karsida tikim var heryerim kasiniyor
MucizemGeldi Caglamm123 bi fikrim yok canim yanlis bilgilendirmek istemem. Bebeginiz ne kadarlik oğlumun corbalarina sarimsak bende katiyorum hep ama
mylmz Sevdaalp yediklerinize de dikkat edin sosis sucuk az pişmiş et köfte iyi yıkanmamıs yeşillik.. yemeyin bunları ilaçları da kullanın gecer insallah
Caglamm123 mylmz hep o ıspanak yüzünden oldu yıkamıştım da ama 6 aylikken kızım sebze çorbasına iki yaprak koymuştum me olduysa ondan sonra oldum kendime çok kızıyorum keşke koymasaydım
seydaasaf Caglamm123 nasıl anladı doktor ne tahlıl yaptı acaba benim bebeğimde 2 aydır kilo almıyor bende şüphelendim şimdi
Caglamm123 seydaasaf bir buçuk aydır 1 gram bile almamış idrar kan kaka tahlili yaptı kakada belli oldu kakada belli oluyomuş zaten