AselSisiMom Sevgili anneler Sincan da oturuyorum 7 günlük bebeğim var işitme testi yaptıracağım önerebileceğiniz hastane ve doktorları yazarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim 🙏 😊
araskuzumm0918 AselSisiMom ilk 1ay içinde ücretsiz ücrret ödenmiyor ben başkent üniv,kbb randevu aldım götürdüm yapıldı ,orada uyutuyorsunuz 3dklık birşey zaten.
Esot Koru hastanesinde lora hanima gidiyoruz biz ancak isitme testini radyolojiden yapiyorlar bebegin uykusuz ve ac olmasi gerekiyor orda emziriyosun uyutuyosun o sekilde yapiyorlar isitme testini
AselSisiMom Esot Ne kadar bir ücret ödediniz toplamda bir de önce çocuk doktoruna muayene mi oluyoruz nasıl oluyor tam olarak?
Esot AselSisiMom 50 tl ucret odedik isitme testi icin canim muayene ayri sen sadece isitme testi yaptiracaksan 50 tl odeme yapiyosun cocugun zaten kucuk ekonomik durumun iyiyse bu sogukta hic uzak bi yere gitme derin
AselSisiMom Esot Çok teşekkür ederim canım bana oldukça da yakın Bi hastane ücreti de makul vasıta olmadığı için uzakta sincan dışında bir yere gitmem zor olacaktı çok sağol 😊 🙏
Esot AselSisiMom rİca ederim canim ara randevu al oncelikle ama onlar sana bebegini nasil getirmen gerektigini anlatirlar bide ucretini sor yine eylul ayinda yaptirmistim cunku ben
AselSisiMom Esot Aradım canım şuan 140 lira olmuş ücret ama yine de götüreceğim kızımı randevu alıp başka Bi yere de gidemem çünkü yalnız fiyat bayağı zamlanmış