ketenprensess_4747 Kızlar 2 aylık bebeğim,gece 2 gibi tam uyuyor 2 den önce hayatta uyumaz 2 oldumu kendisi uyur hatta 2 çok geč ya gunduzleride uyumaz pek sürekli memede üstelik bu yüzden memelerim boş gibi hissediyorum.ne yapabilirim uyku eğitimi nasıl verebilirim…
antabus123 Merhaba, ilk üç ay pek müdahale etmiyolar fakat yavaş yavaş bi rutin oluşturmaya başlayabilirsiniz. Saati de her gün beş dk geri çekerek deneyin
laliko35 antabus123 kızım doğduğu günden beri akşam 8 dedik mi ışıklar kapanır 3 yaşında hala öyle gündüz uyumadıysa eğer kitaplarımızı okuruz yataga girer uyuruz en geç 20.30 da öğlen uyuduysa 22 30 u bulur uyuması parka filan gidiyoruz ama 1 yaşına kadar akşam 8 de uyudu hep ama tabii sabah erken uyanıyor 😂 7 de 😂
antabus123 laliko35 merhaba çok şanslıymışsınız. Benim bebeğim iki aylık geceleri aralıksız 3 saat uyusak şükrediyorum. Üstelik 1 aydır rutin oluşturmama rağmen her gün başka geçiriyoruz günü. Sizin kızınıza maşallah diyelim
laliko35 antabus123 aynı saatte uyurdu ama meme bırakana kadar çok sık uyandık. meme bıraktıkran sonra da geceleri uyanıp su dşye ağlardı süreç zor malesef 37 aylık kızım deliksiz 4 saat uyudugumu bilmiyorum muhakkak su içmek için uyanıyoruz