Ebruozym45 Bebeğim 35 günlük uyku sırasında hırıltısı var burundan nefes alıp verirken sıkıntı yaşıyor uyku esnasında da yaşıyor neden olabilir doktor kontrolüne 5 gün var uykuda uyanıyor
eminebartu Ebruozym45 yeni doğan bebeklerdr burun kıkırdak yapısı hemen oluşmaz , zamanla onun için hırıltısı olur ve her bebekte olmustur . Hasta değilse yada başka enfeksiyonel bir durum yoksa , çok rahat anlarsınız öğle bir durumda . Korkmayın normal
tontonanne Ebruozym45 aynı şikayetimiz vardı hatta böyle bogulacakmis gibi sesler cikarirdi uyurken korkudan uyuyamazdım bazen doktora anlattığım da burnu tıkalı değilse normal olduğunu yenidogan bebeklerde laringomazi diye bir durum oluyormuş soluk borusu Ram gelismedigi icin zamanla geçer dedi şuan 3 ay 21 gunluguz geçti
annekadin21 Ebruozym45 benm doktorum bana geniz eti oldigunu söyledi. İlk 6 ay herhangi bir işlem yapmiyorlrmis genelde geciyor dedi. Bizde de aynı durum vardi
Ebruozym45 HE-SEN-COK-BILIYON burnunda mukus olduğu zaman temizliyorum ama tıkalı mı oldupunu nasıl anlayabilirim genellikle genizden geliyor ses
Gulll_ Ebruozym45 sürekli burnunu temizle mukus görmeden de mutlaka temizle birde sırtını dinle benim kızımda öyleydi sigara vs içiliyorsa duman oda yapıyor burnunun tıkalı olup olmadığını temizledikten sonra nefes alıp vermesinden anlayabilirsin korkmana gerek yok eğer çok ısrarla devam ederse yinede bir doktoruna götür
HE-SEN-COK-BILIYON Ebruozym45 burnunu temizle eğer hala devam ediyorsa hırıltı doktora götür. Benimkinde de oluyordu ama burnu dolu oluyordu o yüzden yapıyordu temizleyince geçiyordu
HE-SEN-COK-BILIYON Ebruozym45 evet ben otribebe ile temizliyordum ama daha küçük çok fazl zedelemeden yap önce serum fizyolojik damlat yumuşasın sonra çek
Ebruozym45 eminebartu şu zamana kadar başka şikayetimiz olmadı bu tür ama dediğiniz gibi insan korkuyor uyumaya teşekkür ederim 🌸