199887 Kizlar düğünde biraz sakar oldugum icin alttan yirtigi var bide sonradan kuru temizlemeyede veremedim elden cikarmak istiyom
ezgdmrcasln 199887 kızlar ben de gelinliğimi satıyorum ama fotoğraf nasıl atacağım buradan? Bir de tesettür değil
MiraBelis22 Valla ben nişanlık kinalik Ve dış çekim nikah elbisemi satıyorum düşünen olursa resim atarim
mematiii 199887 profilinizin orada solda üç çizgiye basın fotoğrafı yükle var oraya basın seçin sonra kopyalayın buraya yapıştıtın.
199887 Deletedmom_115 nerde yasiyorsun canım ben ankarada yasiyorum bu gelinligi satip bebegime ikinci el araba alacam maddi durumum cok iyi degil çünkü 500 veya 1000 lira gibi fiyat biçtim
Deletedmom_115 baharbahce arkadaşım Soner Yılmaz belki duymuşsunuzdur, Soner Yılmaz Fashion sahibi 🌸 atın isterseniz yarın atayım ona
baharbahce Deletedmom_115 aa evet biliyorum daha önce çok inceledim sayfasını 😍 en net bu fotoğraflar var dönüş yaparsan çok mutlu olurum 🫠
mematiii girlmam profilinizin orada solda üç çizgiye basın fotoğrafı yükle var oraya basın seçin sonra kopyalayın buraya yapıştıtın.
baharbahce girlmam bildirimlere baktığın yerde resim yükle butonuna tıklayıp açılan sayfada fotoğrafı yükle ardından onaylayıp yükleme tamamlanınca çıkan linki kopyala ardından burada yazarken linki yapıştır sonra tatatataaamm resmin yükleniyor 😄
Deletedmom_115 incirliturtam hiç bilmiyorum bende burdaki arkadaşlara yardımcı olmak için sorucam sabah, inşallah alır kızlar