Miracefe Kızlar merhaba bebeğim 24 günlük 20 Ekim’de dünyaya geldi ama ameliyat yerim hala hafif ağrıyor sızı gibi hissediyorum sizinde oluyor mu
Onedroplove Miracefe 40 a kadar ağrıdı valla üşüntüncede sızlar çok dinlemeyin kendinizi teyzem 35 yıl olmuş doğum yapalı hala ara ara ağrıyor der
Betuluus Miracefe ilk Doğum yaptığımda hiç ağrım yoktu diyebilirim şuan 3.5 aylığız oğlum 2 hafta önce bir tekme attı tam sezaryen bölgeme o zamandır ara ara ağrıyor kucağıma aldığımda ısrarla orama tekme atıyor napacağımı şaşırdım😂
Miracefe Sadece bende mi var bu sızı diyordum sezeryan olmanın zararları 😞 hemen hemen herkeste var galiba
Nilsmom Miracefe canım dikkat et kendine. Doktoruna danış istesen. 40 'ın bittiğinde muayene olacaksın zaten ama ağrın çoksa bir telefon edip daniş derim. Biz 6 buçuk aylıgiz. Benim ağrım vs hiç olmadı çok şükür.
tubaacr Miracefe biz uc ayi doldurduk hala agrilarim oluyor sezeryan ic dikisleri en az 4-6 ay icinde diyorlar tamamen iyilesmesi bir yılın üstünde sabir edecegiz birde ben epidural olmadim genel narkoz aldim bel agrilarim Dahi var düşün yani
Miracefe tubaacr bende aynı canım narkoz aldım çok fazla ayakta kaldığımda yürüdüğünde hemen belime ağrı giriyor dediğin gibi sabredeceğiz