balkokusu kızlar biraz birikmiş para var bilezik alacağım ama karar veremedim varsa görsel de atarsanız fikir olur bana çok sevinirim 🙏🏻💓
myarenb balkokusu zigzag ajda bendekiler. ikisi 10 biri 15 gr. eğilip bükülme olmadı hiç çıkarmadan 6-7 aydır takıyorum memnunum
nilazra123 balkokusu bende 10 ar gram 8 adet var çok memnunum hor kullanmazsan yamulma olmuyor, 15 e tamamlayacağım inşallah😂
BuzluLatte balkokusu bende olumlu ajdalardan kullanıyorum. 3 tane aldım 2 ay oluyor. 75.000 e almıştım. Şuan nedir bilemiyorum
CatBoy eflin_su 22 ayar Gramı 2350 civarında şuan ortalama bir Ajda 23.500-24.000 arası geliyor gramına göre. Standart Ajda 10 gram küsüratı değişebiliyor 9.96 da gelebilir 10.25 te
derinsmayko Eğer param değer kaybetmesin olurda satarsam değeri çok kaybolmasın diyorsan ajdalar en ideali ben bilezik yerine gram altın yapmıştım ama bana kuyumcu bu ikisini önermişti değer kaybı az oluyormuş
nilazra123 balkokusu ray bilezikler çiziliyor zamanla ablamda var aldığına pişman oldu teşekkür ederim🌸