Dilsaaat0661 Bugün sağ göğsümü emdikten sonra 100 ml süt sağdım tüm günü sol göğsümü vererek geçirdim 😞 şuan iki göğsümde bomboş bebeğim 1 aylık şu an için ne yapmam lazım ne yesemde hemen sütüm olsa 😞
Srnygtkarabnr Dilsaaat0661 canım süt oyle yemekle gelmez ki su iç beslenmenede dikkat et tamam ama süt var zaten sen emzir yinede en son sagdıgım göğsünü emzir 5 dk sonra diğer gec sagdıgı ver süt iner zaten hiç yok bitti değil yani hatta suan besin degeri yüksek olan yaglı süt var göğsünde ön sütü sagdıgın için
Ebruss Dilsaaat0661 canım boş olduğunu nereden biliyorsun emmiş sağmışsın 100 ml süt çıkmış, iki saatte bir bebeğini emzir emdikçe sütü çoğaltır, bol su iç, humana rezene çayı ve emziren anneler çayından iç, iki göğüsünü birden emdir emmiyorsa sıra sıra emdir canım
Cgdmkrkmz92 Dilsaaat0661 aslında aynı durumları yaşıyoruz ben o durumda mama vermeyi düşünüyorum mesela sonra vazgeçip bi sağ bi sol göğsümü veriyorum sabret 10 dk sonra bile boş diye düşündüğümüz memeden süt gelmeye başlıyor panik yapma. Baktın gerçekten bebek hiç uyumayıp sürekli emiyor ve sütü hemen bitiriyorsa mama ver biraz zaten süt bitiyorsa bunun anlamı daha çok gelip çoğalacaktır benim öyle öyle çoğaldı.
Dilsaaat0661 Srnygtkarabnr sağ göğsümü sağdım saat 5 te.. 5 ten sonra bütün emzirmelerimde solu verdim oda az gelmeye başladı şimdi ikisinde de az evet dediğiniz gibi hiç yok değil ama bebeğim dolu dolu istiyo gelmeyince de ağlıyo 😞 elim ayağıma dolaştı
Srnygtkarabnr Dilsaaat0661 bi anda iksir içmen gerek ıyle doluluk olmaz hiç bişeyle canım sen emzir sırayla doyar zaten hem ac degildir emdiyse seni istiyordur daha cok minik
Ebruss Dilsaaat0661 canım emdir boşta olsa emsin, sen bol sıvı almaya çalış, ve arada sağım yap derim, ben arada aptamilin devam sütlerinden de vermiştim, sütüm çoğalınca vermedim, şuan 3,5 aylık sadece anne sütü ile devam ediyoruz
Dilsaaat0661 Srnygtkarabnr Ebruss çok sağolun inanın köşeye sıkıştım ne yeterli ne yeterli değil bilmiyorum 😞 ağlamasına çözüm bulamıyorum çok yoruldum
Ebruss Dilsaaat0661 ağlaması şekli nasıl canım emmek için aranarak mı ağlıyor, benim oğlumda hep ağlıyordu gaz dan olduğunu fark etmiştim