Hanifeisrfl Bu ay2 yaşına girecek,3-4 gündür harfleri uzatmaya başladı neden olabilir başına gelen var mı? Örneğin bbbbbbbbbeeeeennnnnnn ggggggggeeldim gibi
Umutveannesi Hanifeisrfl geçici bir durum oluyor. Bir çok doktorun bununla ilgili videosu var bakabilirsiniz. Üstüne gitmemek, gülmemek veya kızmamak gerekiyor diye biliyorum zamanla kendiliğinden düzeliyor
AselBebekveAnnesi Hanifeisrfl off aynıyız forum forum gezip çare aramaya çalışıyorum kızım 22 aylik birden kekelemeye başladı cok aktif konuşan bir çocuktu nazar değdi annemde kalıyoruz dayımın oğlu var 5 yaşında ara koridora götürdü kızımı canavar var kac diyerek korkuttu ondan dolayı olduğunu düşünüyorum ağlıyorum şuan çok moralim bozuldu neler yaptınız geçti mi devam ediyor mu
Hanifeisrfl AselBebekveAnnesi yok geçmedi ama ona belli etmemeye çalışıyorum niye böyle oldun demiyorum artık.acele ediyor bi an önce anlatmak istiyor gibi geliyor bilemedim bende
Merve1650 Geçice bi durum çok heycanlanıp bişeyler anlatmak istedikleri için oluyo genelde kızımdada o yaşlarda oldu geçti uzun sürmüyor
AselBebekveAnnesi Hanifeisrfl bir doktora gittiniz mi peki ben pazartesiye kadar gozlemlicem devam ederse dil ve konuşma terapistine götürmeyi düşünüyorum ağlıyorum üzüntümden ya
Hanifeisrfl AselBebekveAnnesi Doktora gitmedim,kendi geçer gibi geliyor daha çok küçükler ,ama baya uzun süre böyle giderse götürmek lazım gibi 1 yıl mesela. Bilmiyorum ki bende :/ gidersen bana da haber et olur mı 😊
AselBebekveAnnesi Hanifeisrfl 1 yıl cok uzun değil mi ya ben 1 hafta daha devam ederse götürecem gecer korkudan olmuş küçük daha falan diyorlar ama içim içimi yiyor