KLORAK Paronaya oldum tehlike 2 hafta var ama korunmasız ilişki refleks bitiminde gerçekleşti Ben negatif diyorum çünkü çok zor görünüyor hatta çok çok zor görünüyor Kuruma çizgisi değil çünkü kaset ıslanmıyor bu markada
KLORAK Ececiiim şaşırdım negatif dedim ilk çok silik diye ama testi araştırdım %99 sonuç veriyor ve öğlenden sonra yaptım sabah ilk idrarla da degil
KLORAK Lazerlimunafik kız kocama negatif dedim söylemiyim sanırım ben ona ama sen bana söyleyebilirsin 🤣
KLORAK biroglanannesii1 biraz daha bekliyim o zaman net olması için 🤷🏼♀️ yani bende testten önce bile emindim zaten 😳
KLORAK Beyninizikullanmakucretsizdir 15 gün geçti o yüzden yaptım eşim salak bişey olmaz yiaaaaa regli yeni bitti dedi 🤣 neyse iyi oldu varsa eğer çünkü ben bilerek yapamazdım 2. Cocugu
Beyninizikullanmakucretsizdir KLORAK ilişkiden sonra içini yıkasaydın hiçbir şey olmazdı püü sanaaaa 🤣
biroglanannesii1 KLORAK Benim Reglim 1 hafta gecikti aha dedim kesin hamileyim 1 buçuk hafta daha bekledim emin olmak için 😂😂