Halil_3006 Tavuk aldım bugün fırında pişirdim bir paket tavuk but bir pakette kanat, butlarda deterjan kokusu vardı çok yoğun diğerlerinde sıkıntı yoktu hiç başına gelen oldumu😬
mnkanne1 Halil_3006 o sırada benim alıp bütün kaşarı çöpe atmışlığım aklıma geldi 😔 aldım yumurta yapmak için açtım deterjan kokuyor kendi markasıydı olduğu gibi çöpe atmak zorunda kalmıştım a101 den yiyecek asla almam
Halil_3006 aura_meselesi_bu_sekerim lezita markasının daha önce çok aldım yedim sıkıntı da yaşamamıştım ama bu sefer feci şekilde bulaşık deterjanı tableti kokusu vardı birdaha almam zaten asla🤦🏼♀️
Alerjikrinit Halil_3006 denetle diye bir sayfa var orada bulaşık makinası kokularını dolaplara koyduklarını bozuk tavuk kokusunu bastırmak için yaptıklarını paylaşmışlardı. Ben çok zorda kalırsam fileden alıyorum o markaları. Onun dışında organik veya bolez alırım bence yemeyin ya
visneli_turtam visneli_turtam bende geçen 2 dondurma aldım çocuklara 4 adet geçmişler kasadan,neyse dedim gidip söylemedim ama birdahakine dikkat edecem
visneli_turtam Halil_3006 😂 İyi ozaman,ama tarihi geçmiş ürünleri baharatlayip soslayip satıyorlar haberin olsun
NariNariKiminYari Halil_3006 a101 bim şok bu üçlünün kapısının önünden bile geçmem. Genelde macrodan alıyoruz zorda kalırsak migrostan
Karakiz1 Halil_3006 Evet aynısı bendede oldu mıgrostada yaşadım o sorınu boggg o yuzden bizim buraya dünya kofte acıldı valla acıldıgından beri ordan alıyorum herseyı