Bu durumu yaşayan bebekleri olan anneler ?
TeachersMom arkadaşın bebeği öyle yattı 20 küsur gün bide enfeksiyon vardı onda süt alerjisi için mama var bebelac kullanıyor belli bi yaştan sonra geçen de var insallah geçer seninkide süt ürünleri yememesi gerekiyor
TeachersMom bize boşu boşuna böyle bir teşhis koydular tek bir doktora gösterme tahlil sonuçlarını tavsiye ederim başkalarınada sor
Bennnn 🙋🏻🙈 2 haftalık diyete girdim bütün süt ve süt ürünleri yasak. Yumurta ve içine yumurta giren herşey. Dana Eti, tropıkal meyveler. Tahın, helva, çerez, bütün abur cuburlar. Erişte, tarhana, böyle gıdıyor işte... bakalım düzelme olucak mı?
Sanemikom bana doktorun sadece süt ve süt ürünleri kullanmak yasak dedi. 😣 Bugün yumurta yedim. Yüzünde bebekler.okdu ufak ufak. Acaba yumurtada mi sorunlu
[bilinmeyen] canım bizimde kilo alımı birden yavaşlamışti. En son bir ayda sadece 200 gram aldı. Zatennakeejikerde eğer dikkat edilmezse böyle.seyler oluyormuş. Ama.biz ne bilelim . Sonradan anladık 🤦
TeachersMom benekler nasıl acaba kırmızılık olup içinde sivilce gibi minik beyazliklarmi var . Ara sıra benim kziim da oluyo . Bide bugün baya sümüksü kaka yaptı nette inek sutu alerjsii olabilir diyo
TeachersMom canım bizde önce kendı doktoruna gidiyorduk onun tavsıyesıyle sadece süt ürünlerini kesmıstım ama yaklasık 1 buçuk aydır bız bu sorunu çözemedik. Kakasından gaita tahlılı yapılıyor ve hep lökosit çıkıyor. Geçen hafta alerjı doktoruna gittik ayrıca onun verdiği diyet listesi bu şekılde. 2 hafta sonra kontrole gıttıgımde düzelme olmamışsa tahlıl yapılacak. Sende süt ürünlerini bi dene düzelme olmazsa yumurtayı da bir keserek dene. Bu arada makatında kızarıklık, kulak arkasında kızarıklık var mı ?
Liyaerol bizim kırmızı bebek şeklinde oluyor canım. İçinde beyaz şeyler yok.
Sanemikom canım dunden beri sut urunlerini tamamen kestim. Yüzünde kızarıklıklar olurdu böyle bebek bebek. Ve gözünün üzerinde kızarıklık olurdu . Olmadı. Sonra yumurta yedim. Bir anda gözünün üzeri yine kizardi. Bebekler çıktı. Acaba diyorum yumurtayada alerjisi mı var 😣 bu arada kulak arkasında egzama tarzı şeyler oluyor. Ayak bileklerinde de vardı.
Sanemikom kulak arkası da mı bundan oluyomuş egzama dediler bize de eli sürekli kulağında arkası kızqrıp duruyo kaşıyo çok
Arkadaşlar ben de sürekli bebeğimin kakasından şüpheleniyorum balgamlı oluyor kakası bugunde baktım içinde renkli uzun uzun çizgiler var bazen de balgam hırıltısı duyuyorum bebeğimde doktora söyledim suan 3 aylık ve hiç test e gerek duymadı daha sonra yapılır test falan dedi bu test ne zaman yapılıyor geç yapılan bir şey mi !!!?
Elf canım bizimde doktorumuz 4 aydan önce elerji için ilaç verilmez. O yüzden bekleyelim demişti. Ama bizim ishallerimiz çoğaldı. Çocuk sümük sümük yapıyordu. Tüm şikâyetleri birleştirince ben sit alerjisi den şüpheleniyorum . Hemen diyete giriyorsun dedi. Deneyeceğim dedi. Tabi bu arada test yaptıracağız .inşallah kakasını bekliyoruz. 😣
TeachersMom yumurtayı da bi kes canım gözlemle. 4. Ayda sırtından test yapılıyor birsürü iğneyle. Ve alerjısı olan besınler tek tek kızarıyormuş ordan anlaşılıyormuş. Bızde daha 2 aylığız yapılamıyor. 2 hafta sonra doktor geçmezse damla ile test yapacağım dedi. Eğer bi gelişme olursa senide bilgilendiririm.
TeachersMom inşallah yoktur canım ama varsa da erken öğrenmiş olursunuz ben de bilmemektn korkuyorm hep sulu ve sık yapıyolar ya ishal oldugunu nerden anlıyosunuz
Sanemikom tamam canım . Haberini bekliyorum. Benim hesabım TeacherMom dilersen ekle oradan yazarız.
Sanemikom bu arada kaka testi sonuçlandı. Metabolizma testinde alerjik durum ile.uymlu dedi odktir. Bir kaka testi daha var onuda yaptıracağız. Bakalım o ne çıkacak
Elf sulu ve sık bizimde . Birde arada sümük gibi şeyler oluyor bazı zaman canım
TeachersMomgüzel çözüm bulmuşsun ama sevmiyo sağolsun zıppır biraz benim bebeğim ağlak bi bebek
TeachersMom hayırlısı olsun canım. Sonucunu haber et sende.
TeachersMom canım ben seni ekleyemedim sen eklermısın beni 🙈 Birde bu testlerin adını ve nasıl yapıldığını yazabılırmısın bana rica etsem ?
Sanemikom süt alerjimiz kesinleşti 🤦
Sanemikom olur canım ekleyeyim . Senin adresin neydi Instagram
Yaren canım egzama süt alerjisi belirtilerinden birisi. Ama sadece egzamada olabilir.
Yaren evet canım doktor ilk kulak arkasına bakmıştı bu gidişimizde alerji doktoru da makatında kızarıklık var mı dıye baktı.