meryemceeeee Kızlar böyle kırmızı lekeler cıkıyor sonra beyaz leke gibi kalıyor isilik dedi doktor hamazinc krem verdi ama başka yerlerndede cıkıyor anlamadım yardımcı olurmusunuz ? İsilik olsa böyle beyaz leke kalırmı
gzdeylcn meryemceeeee sıcaktan oluyor terliyorlar terleri kışın ile yazın aynı değil yaz terlemesi yapış yapış yapıyor bu yüzden öyle oluyor isilik oluyoruz bizde bazen 26 derecenin üzerinde havalarda sadece bez ile yatırın derim
kocamdakocam meriiiiiiiiii içeriği çok kötü. Damla kullanacak kadar kötü değil. Alerjiye de benziyor. Yediklerinize dikkat edin.
meryemceeeee kocamdakocam kakası normal 7-8 günde bir yapıyor ama normal dedi doktor anne sütü alıyor sadece boynunda var birde bacagında ufak bir yerde var
kocamdakocam meriiiiiiiiii içerik okudun mu paraben içerdiğini falan. Şuan zaten zarar verdğini anlamazsın ama ilerde çıkar zararları..
meriiiiiiiiii kocamdakocam okudum ama bebeğimin rahatlığı da sağlığı da çok önemli benim için siz tercih etmediniz diye etmeyecek değilim
kocamdakocam meriiiiiiiiii sana tercih etme demedim zaten. Ama Dr değilsin kafana göre de tavsiye edemezsin. Vebal alma yani
meriiiiiiiiii kocamdakocam elbette doktor değilim kafama göre aldığımı nereden biliyosun pardon ? Doktora götürdün alerji dedi ve bu damlayı yazdı bende önerdim arkadaşta gidip doktora sorup alabilir senin yok içeriği kötü yok okudunuz mu bence sen doktor değilsin ve hiç bir doktor ufacık bi bebek zarar görsün istemez.