Ahanife Beklediğimiz dişin ucu gözüktü şükür 🥰 Bugün gördüm bende daha önceden mi çıktı bilmiyorum hiç fark etmemiştim yakından bakınca gördüm😅 beyaz bir nokta olmuş şişmiş orası kızarmış kızlar sizce tamamen ne zaman çıkar 😊
Otherozge Ahanife öncelikle gözünüz aydın,ne kadar sürede cıktı annesi 🙂 benim kızımında damagında diş yerleri belli oldu 4 aylık daha.ne kadar sürede cıkar merak ettim 🙂
Ahanife Otherozge teşekkür ederiz 🥰 kızım 8 ay 20 günlük 6 aylıkken beyazlık vardı hep bu zamana kadar bugün gördüm daha inanırmısın hep bakarım zaten ağzını açmaz zorla açıp bakıyordum bugün güldürürken yakından bir baktım beyaz bir nokta var😂
Ahanife ipesi 8 ay 20 günlük yok yok olmadı öyle bir sorunumuz sadece geceleri sık sık uyanıyordu kulaklarını şaçlarını çekiyordu kaşınma hep vardı
Tuqcenes Benim oğlum da 8 ay 11 günlük çok huzursuz sanki dış eti az şişmiş ama hala tik yok 😏 merakla bekliyorum çıkacağı günu
Ahanife Otherozge inşallah inşallah bebekten bebeğede değişir tabi bilimeyiz kimi erken çıkartıyor kimi geç 😊😊😂
[silindi] Hayırlı olsun oğlum ilk üst dişini çıkardı 3 gün önce ertesi gün yine üst dişi çıktı şimdi alt dişi çıkıyor peşpeşe geliyorlar 😅 bizim üstler uzamaya başladı bile çok şükür pıtır pıtır geliyor
Ahanife [silindi] maşşalah maşşalah 🧿sizin de böyle olmuştu demi beyaz bi nokta mi vardı ne kadar zamanda uzadı😅
[silindi] Ahanife nokta değildi canım önce etinin içinde diş yerleri belli oldu beyaz beyaz sonra bir yarık oluştu ve diş çıktı. Eti şişkin ve dişi çok belirgin halde saydamlaşmıştı
Ahanife [silindi] ayhh yarın resimini çekebilirsem atıyım ama şişlik ve kızarıklık var alt etinde beyaz sivri birşey görünce diş diye heyecan yaptım 😂😂😂
[silindi] Ahanife ayy at ben de senin gibiydim her beyaz kabarcığı diş sanıyordum meğer değilmiş doktor bana onlar diş etini kalınlaştıran tabakalar demişti sonra çıkarken anladım nasıl olduğunu artık 2. Dişte iyice uzmanlaştım 🤣 ben sana söylerim