Ftmvrs13 Kızlar tekrar merhaba bugün ikinci postum 🤦♀️Spirali çıkardık kızlar gelirken Doğum kontrol hapı bunu aldım doktor bunu kullanabilirsin dedi kimler kullanıyor yan etkisi sizde oldu mu gibi sorularım var lütfen yardımcı olur musunuz
atg_12 Ftmvrs13 merhaba ben kullandım bütün bekarlığım boyunca evlendikten sonra da 2 sene kullandım bıraktım hamile kaldım doğurdum☺️ bende bir yan etkisi olmadı aksine saçlarım uzadı sıklaştı tüylenmem azalmıştı ama herkeste aynı etkiler olmayabilir
orkideSeverim atg_12 merhabalar banada bu hap verildi anlattı eczane kullanımını ama biraz kafam karıştı aynı saatte iç falan demedi kullanımı tam olarak nasıl
atg_12 Ftmvrs13 bende azalttı hormonları düzene soktuğu için adetimi felan düzenledi o yüzden ben memnun kaldım
atg_12 orkideSeverim ben bu ilacı 5 aydan beri kullanıyorum her gün bir adet sütümün içine ezip akşam tam zamanlı uykuya girmeden veriyorum.
orkideSeverim atg_12 öyle kullanılabiliyormu ben başka bir eczaneye sordum adetle beraber kullanmaya başlayın. Saat önemli değil dedi hap bitene kadar kullanın bitince bir hafta ara verin dediler