Deletedmom_119 Bebeklerinize görüntülü konuşma yaptırıyor musunuz ? Tv açmıyorum telefondan bişeyde izletmiyorum ama bebeği görmek konuşmak için görüntlü arayanlar oluyor 3.5 aylık bikaç kez konuşturdum bebeğiminde hoşuna gitti ama zararlı mı ?
onefinemom Deletedmom_119 karşılıklı etkileşim kurabildiği halde dijital pek zararlı olmuyor açıkçası. Tv tek taraflı tepkisiz izlediği bir şey, şimdi konuşamaz tabi ama karşılıklı etkileşimi olduğunda zararlı olmuyor imiş
suheyla92 Deletedmom_119 bence o kadar abartmaya gerek yok goruntulu konusma haftada 1 2 kez biz de yapiyoruz tv falan zaten izlemiyoruz o ayri
bana1cocukyetti Deletedmom_119 Ben annemle ve babamla görüntülü konuşturuyorum. Tepki veriyor, ayrıca oyun oynuyorsa oynamaya falan da devam ediyor. Uzakta olunca onların da görmesini istiyorum açıkçası onlar da çok özlüyorlar zaten. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadık inşallah yaşamayız🌸
Deletedmom_119 onefinemom teşekkür ederim evet konuşmuyor sadece karşısında konuşan birini görünce gülümsüyor yinede tedirgin oldum
ikibaloglanannesi Evet babannesi ve dedesi memlekette oturuyorlar. Her akşam 10-15 dk torunlarıyla görüntülü konuşurlar görürler. Oğlum 17 aylık bebekken de o şekildeydi.
Deletedmom_119 ikibaloglanannesi teşekkür ederim benim bebişimde çok kimseyi göremiyor herkes uzak en azından o şekilde insan görmüş konuşmuş olacak
Deletedmom_119 bana1cocukyetti teşekkür ederim inşallah sadece görüntülü konuşmadan bişey olmaz diye umut ediyorum 🙏