cananuluyer Hayatın ne getireceğini bilmiyorsun. Bu zamana kadar hep borç ödedim . Kenara biraz ayırmak istiyorum. Altın hesabı açmak mantıklı mı? Kullanan var mı? Fiziki alıp evde saklamak zor tecrübesi olan paylaşabilir mi?
Snowglobe cananuluyer zararı var ama altın alcam diye kenara para ayırıyorsınız gidip almaya vakit olmuyor. Gidene kadar yine zarardasınız. E bunun git gel yol masrafı var. Hemen hemen aynı zarar da oluyosunuz . hesap açınca bari oturduğunuz yerden altınınız oluyor. Benim fikrim böyle.
cattimom cananuluyer altın hesabı açmak çok mantıksız bu dönemde fiziki saklıyorum ben Çelik bi kasa alabilirsin ben öyle yapıyorum
printhelloworld cananuluyer kar zarar olarak bakarsak fiziki altından iyisi yok ama ben de mobil bankacılıktan bazen dışarı çıkamadığımda alıyorum piyasaya göre daha uygun alıp daha uyguna bozuluyor uzun vadede iş görür ama elde tutulan altın her zaman daha avantajlı
azrasmommm Satarken çok fazla komisyon kesiyor zararı çok fazla. Onun yerine kesme altın al bence satarken değer de kaybetmiyor
cananuluyer azrasmommm evde saklamak zor olur düşüncesindeyim malum her yer hırsız kaynıyor ne yapsam bilemedim
azrasmommm cananuluyer kesme altın alüminyum folyo gibi bişey canım kitap arasına bile koyabilirsin. Sen bnilirsim tabi ama çok kesiyor komisyon
moonlight____ cananuluyer alış satış arasındaki farktan bahsediyorlar. Bence fiziki altın alıp bankadan kasa kiralamak en mantıklısı
1kucuk_ask Altin fiyatlari dusucek ordan zararin olabilir ama gumus degerlenicek hemde bayagi istersen kulce gumus olabilirsin