Kızlar merhaba çok kararsız kaldığım bi konuyu sizlere danışmak istedim benim boş bi odam var oraya erzak dolabı tarzında bişey almak istiyorum fazlalıklarımı falan koyarım paketli olanları falan hepsi burada uygulamasından bi dolap beğendim sipariş verdim şuan hazırlanıyor kısmında ama 14 Ağustos da kargoya verilecek dün de A101 den bildirim geldi bakıyım dedim benim aldığım dolabın aynısı 500 tl fiyat daha uygunu ölçüleri falan aynı bende o daha uygun hemde A 101 ürünü daha çabuk gelir diye düşünerek ama ötekini de riske atmak istemediğim için onu daha iptal etmedim A101 dekini sipariş verdim hazırlanıyo kısmında müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda 1 ay teslimat süresi var ağustosun 3 sonuna kadar beklememi söyledi ama internette A101 le iliğini çok kötü yorumlar vardı düzgün gelmedi iadem olmadı teslim edilmedi olarak falan onu görünce de içimde bi sıkıntı oluştu hangisini iptal etsem nasıl yapsam bilemiyorum kafam çok karıştı bu şekilde A101 den dolap alan falan var mı akıl akıldan üstündür nasıl bi yol izlemeliyim fikirlerinizi bekliyorum
Çok uzun oldu okuyan herkese teşekkür ederim ❤️