Karamgurme Kızlar ev bakıyorum içime en sinen ev 3. Katta güzel bir sitede ama alt katı spor salonuymus alınır mı sizce alt katta da olsa gürültü çok gelir diyorum ama sizce
ada_2020 Karamgurme bizim evin altında zincir market var mal indirince falan gürültü oluyor maalesef bazen üst kattı komşular duyduklarını iddia ediyorlar benn 1. Katayım spor salonunu bilemedim
Kalimbanne Karamgurme keşke alt katımda spor salonu olan bir evim olsa uzak diye üşeniyorum spora gitmeye 😂
Mrvtlg Karamgurme benim evimin altında spor salonu vardı gerçekten çok gürültü geliyordu ama ben direk 1. Kattayım . 3. Kata ne kadar ses gelir bilmiyorum
annesininbebisi Zannetmem ev 3. Kattaymis spor salonu en altmış size kadar gelmez gürültüsü. Eltimin ev cafenin üstü hemen oraya bile çok gürültü falan gelmiyor.
Karamgurme annesininbebisi aslında şöyle iki katlı spor salonu 3. Kattan itibaren de evler var 15 katlı bir bina benim baktığım dairenin bir kısmına denk geliyor spor salonu
bsrakurt katmış zaten zennetmem geleceğini komşulara sorarsınız yada geliyor mu ses diye ona göre düşünürsünüz hayırlı olsun🌸
Ececiiim Karamgurme bizim eski evin altında düğün salonu vardı onun bile sesi gelmiyordu😊 izolasyonla alakalı
Zeliff Karamgurme benim eski oturduğum evin altında iki çocuklu bir aile vardı sabah erkenden başlayıp gece yarılarına kadar gürültüleri gelirdi spor salonu daha çok gürültü yapar.