Yeni123- Kızlar merhaba, burasıyla alakasız belki ama bir sorum olacak size. Köfteyi soğansız yapan oldu mu hiç 😄 olduysa tadı falan nasıl? Dağılıyor mu? Fırında köfte patates yapacam ama bi tanıdığıma soğan dokunuyor onun için sormak istedim
Zumra_Fatma Yeni123- bnce sogan guzel aroma veriyo bndr gecrn firinda kofte patates dizmesi yapmistim ilk drfa cok begendik
Merveio14 Yeni123- bende soğan katıyorum ama suyunu sıkın ondan dolayı tadını belki değiştirmiş olabilir. Biliyorsunuzdur ama ben yine yazmak istedim, köfteyı kızartıp patatesle fırına verin yoksa çiğ gibi pişiyor ama sulu gibi lezzeti gidiyor bende bi gün dalgınlığıma geldi öyle yaptım çöp oldu
deniz-95 Yeni123- ben soğanlı yaparım annem soğansız yapar. Sarımsak var zaten içinde. Yani tadında çok bir sorun olmuyor iki türlü de güzel bence😂
Elayberosmom Menemeni bile soğansız yiyemeyen ben .. Soğansız hiç bir şeyi hayal edemiyorum 😁 rendelesen o şekilde de mi dokunur acaba etin içinde çok bariz belli olmuyo bile 😂
Yeni123- milav nasıl yapıyorsunuz yumurta falan koyuyor musunuz ben daha önce hiç koymadım kimisi yumurta koy dağılmaz diyor
findikfarem Yeni123- köfteyi tutan soğan değil iyi yogurulması ben yapıyorum bazen onun yerine bi kapya biber koyabilirsiniz. robaottan geçirip karabiber tuz güzel oluyor .