Merveio14 sevdanurikramurat tavanla bakışıp bende aynı şeyi düşünüyorum 😁 bende burad durup bakayım menülere
annebebek5200 sevdanurikramurat dünden tavuklu şehriye çorbam var bugün de türlüyle bulgur pilavı yapicam
Lavitaebella sevdanurikramurat eşim gelirken fırından döner pidesi alacak uzun olanlardan döner kesecez 🔪😊 tavsiye ederim kızlar kurtarıcı oluyor. Tavuk alıp buzluğa atıyoruz sos baharatla, evde döner diye ararsanız bulursunuz Google da.
feyzaninemresi ElifZynep54 valla benim de aynı 😅 yanına pilav yapacaktim ama iki saate yakindir evde kanguruda bebemle geziyorum
Tubse sevdanurikramurat tavuk sote pilav Veya et bulgur pilavı cacık Veya makarna Veya salata pilav çorba
Zeynepp054 sevdanurikramurat Kızıma şehriyeli tavuk çorbası yaptım. Bizede az kıyma çıkardım patatesle nasıl yapsam karar veremedim bir türlü. Fikir atın üzerime nolur 😏😌
Cansuosm Zeynepp054 Patatesleri yuvarlak kes kızart kıymayıda biberli soğanlı kavur baharatla kızarttığın patatesleri borcama yerleştir üstüne kıymayı koy beşamel sos yap onuda üstüne dök kaşar rendele pirinç pilavı ayran salata güzel oluyor
Nehirmoms34 sevdanurikramurat mantı salata içecek 20 aylık kızımda sehrıye pılavı tavuk yiyecek bakalım inşaAllah 🤗