meyra9 Kızlar merhaba. Benim bi tane pırlanta tektaşım var. Satmam gerekiyor, sertifikası falan duruyor. Kuyumcularda sanırım fiyat şok düşüyormuş. Sahibinden satmayı düşünüyorum orda da fiyat ne kadar düşer? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Aslininannesi meyra9 aynı değerdeki pırlantaları ikinci el sayfalarında kaça ilana koymuşlar bakıp ona göre fıyat verin bence 🤷🏻♀️
Motherlion01 meyra9 pırlantanızı standart ölçüde mi aldınız yoksa yüzükle oynadınız mı o önemli mesela şöyle anlatm ben pırlanta mı beğendim vaktimiz yoktu özel yapım için bekleyemedik elindeki pırlantayı parmağıma göre ayarladı ama bunu ilerde satmak istediğimde çok değer kaybedeceğini çünkü yüzükle oynandığını söyledi bende zaten satmak için almıyorum diyip onu göze alarak aldım ama standart ölçüde bir yüzüğünüz varsa sertifikasıyla aldığınız fiyata satıyorsunuz diye biliyorum
busenihicalakadaretmez meyra9 aldığınız fiyata yakın pırlantayı kimse almaz diye düşünüyorum, biraz ekleyip gidip sıfır almak daha mantıklı. Çoğu kişide böyle düşünür bence.