gchekobarlas Merhaba bu gün eczaneye gittim normalde bebeğimi emzryorum bu gün sinava gittiğim için ablam baktı evde oğluma 5 saat evde yokum yerine mama verelim dedik daha önce Aptamil veryordum sınava gittiğimde şimdi eczacı dediki Aptamil zararlı hayvansal mikroplar çıktı dedi zaten satmyorm ben vs. Dedi zaten evime en yakn iki tane eczane var ikisnde de yoktu Hipp aldım ve az önce Hipp ile ilgili okudum burda kabızlık yapyor dye Canım sıkıldı gerçek mi bunlar ya kafam karıştı yarın tekrar sınava gtcem manadan vermek zorundaym kendi suyunu saglmaya calsyorm çıkmıyor oğlum emince çıkıyor anca
TgbasultAn gchekobarlas aptamil türk markası değil. Tamam kullananlar memnun olabilir her anlamda ama iceriği daha sağlıklı olan bizim markamız olan bi mamayı alabilrsiniz
FatosYK gchekobarlas daha yeni ctesi günü doktorumuz süte ek olarak aptamil kaşık mamasını önerdi. Zararlı olsa önerirmi ki 🤨🤨
Deletedmom30 gchekobarlas bizim doktorumuz aptamil önerdi. Uzun süredir aptamil kullanıyoruz. Eczanelerde anlaşmalı genelde doktorlarda. Ama böyle birşey olsa direk toplatılırdı mamalar.
Ikrazumra19 gchekobarlas 17 aydir aptamil kullaniyorum cokta memnunum eczacilsr neyle anlasmasi varda onu övüyor
gchekobarlas faziletgurses ben de öyle düşündüm zaten beni salakmis gbi kandırdım dedi içinden de ben kanmam elnde olanı satmaya calsyor üç kağıtçı
aylindeniz TgbasultAn aptamilide bizim bakanlıklar denetliyor zaten sağlıksız mamayı avrupalılar neden bebeklerine versin
Myagz gchekobarlas kullanmam gerektiğinde hipp kullandım combiotic olanını aldıysanız probiyotik var zaten kabız falan yapmıyor
EsilaMs Aptamil çok iyi mamalardan biri hippte öyle. Yurtdışındada ikisi çok kullanılıyor zaten . Ben aptamil kullanıyorum . Kabızlık gibi etkiler bebekten bebeğe değişiyor mamayı bebek seçiyor yani . Tadını bile sevmeyebilir dediğim gibi her bebek farklı sonuçta öyle birşey yok . Eczacılar hep böyle zaten elinde olmadığından da yapmış olabilir hipp daha pahalı aptamilden ondan da yapmış olabilir 😂
mihrosum Belcıkadakı arkdaslarımın hepsı aptamıl kullanıyor ayrıca kızımada kullanıyorum mıllet resmen kafayı yemıs
gchekobarlas umarım kabızlık yaaz cevap için herkese teselkirler , aynen öyle oldu kime givencez napcaz bilemedim eczacilarada güven kalmadı 😔
damlabozkaya gchekobarlas eczacınız elinde kalan mamayı kakalamaya çalışmış :) öyle bişi olsa bin kere duyulur merak etmeyin ayrıca en anne sütüne yakın mama aptamildir benm çocuk doktorum kendi bebeğine kullanıyor. bende aptamil veriyorum içim rahat hiç sıkma canını.
gchekobarlas damlabozkaya çok sinir oldum zaten gece gaz yaptı hiç gaz sorun yoktu yüzüne firtalasim var mamasını hiç denemediğim bşi artık bu devirde doktorlar doktor değil hemşire desen eczacı desen güven kalamdi insan korkyor bin bir türlü haber görüyoruz :( ne yedirin ne icirim tedrgin olyorz normal olarak
sila gchekobarlas Canım eczacı seni kandırmış. Aptamilde böyle bir şey çıkmadı. eşim bebek beslenmesi analizi yapıyor. Böyle bir şeyde hemen haberdar oluyor. Elinde aptamil yoktur var olan mamayı satmak istemiştir. Nerede yaşıyorsunuz?
gchekobarlas sila kandırmış gibi oldu ama tabi ben kanamdım saat 15:00 di ve iki tane eczane vardı acelem var mecburen aldım ve yarın gidicen aticam suratına mamasını kavga edicem zaten içimde kalmasın dün sınava koşarak gittim dediğim gibi mecburen aldım ve bütün gece gaz oldu karnı ağrıdı bebeğimin ÇEKMEKOY istanbul
salihayilmaz eczacının elinde başka mamalar vardır onları satmak için yapmıştır, aptamil en iyi mama, keşke bende alabilsem
nurtencev gchekobarlas ne saçma bir şey öyle bir şey olsa yer yerinden oynar bebek maması bu. aptamil tüm avrupada satılan bir mama bu eczacıların söylediği saçmalıklar beni benden alıyor ya
Minnos_31 Aylardir aptamil kullaniyorum bebegim ne kabiz ne gaz oldu eczaci arkadasi var esimin aptamil al demisti en basta hicbir sorun yasamadik iciniz rahat olsun bende bazen daha iyisi varmi diye dusunuyorum sonra arastirdikca bu iyi diye devam ediyorum annelik iste iciniz rahat olsun 🙏🙏
reyhanturhan ben de aptamil kullanıyorum hiç sorun yaşamadım eczacılar kimden fayda varsa onu öneryor ilaçlarda kremlerde bile öyle